Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te hány százalékban értékelsz...

Te hány százalékban értékelsz hasznos válaszokat?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/toplista

Én 76%-ban, nem sejtettem, hogy ilyen magas lesz az arány, inkább az marad meg, mikor nagy hülyeséget olvasok, és nyomom a piros kezet.

2020. márc. 6. 23:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
71, mint a masik %os ertekem is. Nem erdekelnek amugy.
2020. márc. 6. 23:14
 2/18 anonim ***** válasza:
26%
81%
2020. márc. 6. 23:18
 3/18 anonim ***** válasza:
27%

"Mások értékelése alapján 82%-ban hasznos válaszokat adsz, 72%-ban hasznosan értékelsz válaszokat."

Mondjuk én ritkán értékelek, kicsit ez már átment lájk-diszlájkba, emiatt sok értelmét nem látom. A piros kezet gyakrabban nyomom, ha valaki valahol nagyon nem odaillőt ír. :D

2020. márc. 6. 23:23
 4/18 A kérdező kommentje:
De pont, hogy nem nyomod gyakrabban a piros kezet, ha 72%-on vagy. :) A zöld kéz gyakoribb nálad is. Én id azt éreztem, hogy gyakrabban nyilvánítom ki a nemtetszésem, de nem így van a számok alapján.
2020. márc. 6. 23:29
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Én 68 %-ban
2020. márc. 6. 23:30
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, ebbe a százalékba a piros kezek is beleszámítanak szerintem. Vagy lehet, hogy én értem rosszul, de a "hasznos értékelés" szerintem itt nem az, hogy hasznosra értékeled, hanem, hogy "jól", azaz úgy, mint a többség (lentebb írja is az elvet pontosztásnál). Szerintem erre a százalékra is ugyanaz vonatkozik, mint a pontokra - legalábbis én így értelmezem.
2020. márc. 6. 23:48
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

Igen, beleszámít a piros is.

"Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e. Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont."

Amúgy a kérdésre válaszolva: "Mások értékelése alapján 81%-ban hasznos válaszokat adsz, 81%-ban hasznosan értékelsz válaszokat."

2020. márc. 7. 00:21
 8/18 anonim ***** válasza:
19%

Ez úgy van hogy ha valahol látok olyat aminél "A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik." akkor arra rányomok zöld el - és ezzel emelem a saját értékelési % -omat.

Ha a válasz nem hasznos - akkor arra pirossal nyomok én is.

Az esetek nagy részében a választ el se olvasom, csak nyomom rá a zöldet vagy pirosat.

Így ezzel a módszerrel most 94% az értékelésim (ezzel a külön erre a célra használt profilnál..)

Ez azért jó mert ha viszont egy kérdésnél oda nem illő/nekem nem tetsző hozzászólást látok akk abba belenyomok (még ha 100%-on is áll) és az én értékelési szavazó "erőm" így többet nyom a latba mint másoknál :)

2020. márc. 7. 10:26
 9/18 anonim ***** válasza:
19%
Szóval ha úgyanúgy szavaz az ember az növeli az értékelési %-ot. Ez a lényeg :D
2020. márc. 7. 10:26
 10/18 anonim ***** válasza:
19%
Megmutassam? Rányomok a # 2 -re aki most 0%-on áll, mert valakik feleslegesen lepontozták...
2020. márc. 7. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!