Te hány százalékban értékelsz hasznos válaszokat?
https://www.gyakorikerdesek.hu/toplista
Én 76%-ban, nem sejtettem, hogy ilyen magas lesz az arány, inkább az marad meg, mikor nagy hülyeséget olvasok, és nyomom a piros kezet.
"Mások értékelése alapján 82%-ban hasznos válaszokat adsz, 72%-ban hasznosan értékelsz válaszokat."
Mondjuk én ritkán értékelek, kicsit ez már átment lájk-diszlájkba, emiatt sok értelmét nem látom. A piros kezet gyakrabban nyomom, ha valaki valahol nagyon nem odaillőt ír. :D
Igen, beleszámít a piros is.
"Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e. Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont."
Amúgy a kérdésre válaszolva: "Mások értékelése alapján 81%-ban hasznos válaszokat adsz, 81%-ban hasznosan értékelsz válaszokat."
Ez úgy van hogy ha valahol látok olyat aminél "A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik." akkor arra rányomok zöld el - és ezzel emelem a saját értékelési % -omat.
Ha a válasz nem hasznos - akkor arra pirossal nyomok én is.
Az esetek nagy részében a választ el se olvasom, csak nyomom rá a zöldet vagy pirosat.
Így ezzel a módszerrel most 94% az értékelésim (ezzel a külön erre a célra használt profilnál..)
Ez azért jó mert ha viszont egy kérdésnél oda nem illő/nekem nem tetsző hozzászólást látok akk abba belenyomok (még ha 100%-on is áll) és az én értékelési szavazó "erőm" így többet nyom a latba mint másoknál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!