A tudománynak is van saját nyelve? Avagy a tudósok se tudnak mindent.
Ismeri valaki azt a humorosnak szánt összeállítást, ahol a tudósok által használt kifejezéseket fordítják le a valóság nyelvére (10-15 db).
Ilyesmi:
kísérlet bizonyítja – egyszer ez az eredmény jött ki
számtalan kísérlet bizonyítja – kétszer jött ki ez az eredmény
az eredmények azt mutatják – nem tudom mi történik
további kutatás szükséges – foglalkozzon vele valaki más
A tudósok sem tudnak mindent, ugyanakkor ezek az állítások azért sokkal inkább megalapozottabbak, mint azt te felveted.
Inkább pszichológiai kísérleteknél szokott lenni az, hogy egy-két, jól behatárolt célcsoporton végzett kutatást vonatkoztatnak az emberiség egészére.
Igen kérdező, a tudósok semmit sem tudnak!
Csak találgatnak, tippelgetnek, meg gúnyolódnak a derék dolgozó munkásemberen hogy nem érti mi az a "koeficijens", meg ijjesmik!!!
Az összes technikai eszközünk, mint pl a számítógépem amin válaszolok erre az internetre kiírt kérdésre, szintén csak találgatás eredménye! Nem tuddnak ezzek semmitse!!!
A szívátültetést is csak úgy találomra csinálják, és handabandáznak vércsoportokról, meg immunrendszerről.
Há' most komolyan, te mentél már ki az utcára és jött veled szembe a immunrenccer? Há NEM!!!!
Soha! Hüjék ezek, azazigaszsság!
Bizál Jézusban, dolgoz keményen, és ne ijenekre halgasál akik azt se tugyák hogy kell kapálni!!!
Laboros okostolyások!!!
De amúgy tényleg kérdező, ha a tudományt csak néhány átlátszóan hazudozó kókler csinálja/műveli, akkor hogy a fenében van az hogy jobban élünk mint 50 éve?
Egy csomó betegség már ismeretlen Európában, a táplálkozásból adódó hiánybetegségeket elképzelni sem tudjuk, és a bolygó túloldaláról is nézhetsz élőben macskás videókat.
Ezt hogy?
Addig hazudoznak, meg csűrik-csavarják a papírokat, míg végül tényleg működni kezd az a tranzisztor, vagy az új antibiotikum?
"Igen kérdező, a tudósok semmit sem tudnak!"
Avagy a tudósok se tudnak mindent != a tudósok semmit sem tudnak
Ezt az egészet még 2014 környékén olvastam valahol, de nem a Facebook-on. Nem a véleményeteket kérdeztem, és helyeslést sem vártam. Csak azt szeretném tudni, hogy esetleg valaki más is találkozott-e ezzel, és ha igen, akkor hol található.
Szerintem vicces összeállítás volt, remélem valaki megtalálja nekem.
Nem vagyok tök hülye, de azt tudom, hogy sok mindent nem tudok, és van annyi eszem, hogy értsem a tréfát.
Nem mellesleg, azért pár tudósról kiderül már, hogy az eredményhez igazította a kutatást és amúgy se kellene mindent kétségek nélkül elfogadni, csak azért, mert egy „okos” ember mondta.
Bárki hazudhat, vagy saját érdekből vagy kényszer hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!