Csak én aggódom Taehyungért?
Annyira jó ember? Honnan tudod?
Amúgy nekem rá kellett keresnem ki ez, szóval én úgy nem aggódom értem, de mélypontjai mindenkinek vannak, ez nem ilyen "közel a vég" dolog, hanem ilyen az élet...
Viszonylag én is követem őket egy ideje és én is észrevettem ezt. Azt hogy ennek mi az oka, vagy van-e valami a háttérben mi nem tudathatjuk. Az érzéseiket nyilván a dalaikban irják le,tehát mi csak ez alapján sejthetjuk, hogy pontosan mi történhet velük. Például az új dala az Inner Child. A dalban V múltjáról van szó, majd belátja, hogy mind megvaltozunk, ahogyan ő is megváltozott az évek során, de a dal későbbi részében bejelenti, hogy attól még a lelke mélyén ugyanaz a fiú, aki 7 éve is volt.
Tehát szerintem ebből a dalból kiderül, hogy attól még, hogy kevesebbet nevet, nincs semmi baja csak az évek során megváltozott,ami szerintem teljesen természetes dolog:)
Nem tudom mikor veszítette el a nagyszüleit,de az is közrejátszhat,hogy mostanában volt,hogy sokan piszkálják.
Jelenleg RM-et bántják. De mindig van vmi,de most ez durba.
Elkezdett juult is szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!