Állandóan a pénzen aggódom?
Sziasztok!
Fiatal vagyok , még csak 23 éves de már megjártam más országot is. Kicsivel több mint egymillió forinttal tértem haza nemrég van autóm is és letudtam a tartozásaim és mégsem tudok örülni. Ez vajon miért lehet? Miért vagyok ennyire elégedetlen magammal? Igazából ha belegondolok több van nekem most mint sok korombelinek de mégis ezt érzem. Talán többre számítottam azért érzek így? Amiket leírtam nem felvágásból írtam csupán mint tényezők.
Majdnem egy cipőben járunk, 24 vagyok, autóm van, dolgozom, amiből eltartom magam és nemsokára sulinak is vége.
Őszintén, 1 millió jó pénz, de nem is túl sok, nem is túl kevés. Állíts fel célokat, mik lehetnek azok, amiből pénzt lehet csinálni. Tanulj vmi keresett szakmát, ami jól fizet vagy nyelvet, hogy külföldön jobban keress vagy ha van valami amihez értesz, fektess bele.
Nálam a tanulás a jövő kulcsa, utána szépen jöhet a többi cél, mint saját ingatlan, jobb autó, család stb.
3# valóban a pénz nem boldogít, de jó ha van, vagyis kihúz minden szarbol amiben éppen vagy, vagy éppen leszel. Ennyi.
1 Misi nem sok hamar el is megy ha nem figyelsz oda, gondolom pár évbe v hónapokba telt mire össze hoztad?
Nekem is van ennyi de én sem vagyok nyugodt, én meg kulfoldon vagyok ráadásul.
Hát ez szopó. Leírom a példám, próbálj így cselekedni, hátha bejön.
Én inkább a mindennapi életre költök "sokat", szeretek úgy élni, mint egy király. Igaz, nincs megtakarításom, de ha valamire kéne, akkor lenne kihez fordulnom. Egyáltalán nem stresszelek a pénzen, ami kell azt rögötön megveszem, ha drágább akkor meg nem költök annyit egy hónapig, aztán megvan. Nekem ez az életforma nagyon bejött, majd el kezdek spórolni, ha családot alapítok. 21 évesen félév alatt inkább beadok 3 fesztivált külföldön, és mellette nem spórolok az alap dolgokon.:D Te is fiatal vagy, élvezd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!