Komolyan, most mi van az emberekkel? Mindenki pánikol?
Sziasztok!
Tegnap késő este elugrottam vásárolni, mert mindenből kifogytam. Az emberek este 9-kor megrakodott bevásárlókocsikkal szaladgáltak, mint a mérgezett egerek. Voltak, akik összekaptak az utolsó csirkemellen.
Vizet, tejet, rizst nem tudtam venni és tésztából sem maradt sok. Én marha, csak a hétvégi kajára akartam bevásárolni, de nem ment. Mintha kitört volna a zombiapokalipszis. Pont, mint a 4 napos ünnepeknél, mindenki fél, hogy éhen marad.
Komolyan nem is a koronavírus miatt kell betankolni, hanem az emberek miatt, akik azt hiszik, hogy itt a világvége.
Ma megint megkísérlem beszerezni az alapanyagokat és a patikába is le kell ugranom, szóval előre félek. :D
A ti környezetetekben van ilyen? Tapasztaltatok hasonlót?
Egyébként hús olyan szinten nincs sehol, hogy még a csirke farhátat meg a csirkelábat is elkapkodták, gondolom azzal fogják kihúzni majd, amikor beüt az apolalipszis...nevetséges.
A vásárlást feladtam, inkább rendelek valamit hétvégén. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!