Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emiatt engem jogilag felelőssé...

Emiatt engem jogilag felelősségre vonhatnak?

Figyelt kérdés
TEGYÜK FEL, Van egy srác, és erről a srácrol egy pucér tükörkép hozzámkerül (amit a srác küldött egy lánynak, aki igazából kamu fiók volt) és, habar nekem a kamu fiókhoz semmi közöm, de eljut hozzám a kép,és ha én ezt valahogy kiszivarogtatom a netre, vagy bárhova nagyobb közönség elé,és ha emiatt valami ok folytán az adott srác öngyilkos lesz, akkor engem valamilyen formában, valamilyen oknál fogva jogilag felelősségre vonhatnak?
2020. febr. 26. 16:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jó azért nyugalom, nyilvan nem áll szándékomban senkit sem öngyilkosságba hajszolni. Csak egy egyszerű kérdés volt, ami egy beszélgetés során felmerült, és mivel egyikünk sem jogász, felhoztam ide,de emiatt nem kell pokolra kívánni semmit, tényleg csak elméleti síkon tettem fel a kérdést, ezért is írtam csupa nagybetűvel a "tegyük fel" - t de ezek szerint nem hatott. Azért köszönöm a válaszokat, meg a nagy ítélkezést a fejem felett 😄
2020. febr. 26. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszoltál, hogy hány éves.
2020. febr. 26. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

"Tegyük fel", hogy te vagy az, aki kicsalt egy pucér képet egy kamufiókkal egy becsapott sráctól.

"Tegyük fel", hogy nem is lány vagy.

"Tegyük fel", hogy 65 éves vagy és János bácsinak hívnak.

2020. febr. 26. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó, a nem és a kor hogy befolyásolja a jogi következményeket?
2020. febr. 27. 01:45
 15/15 A kérdező kommentje:

Az illető felnőttkorú.

Utolsóelottinek : egy szoval nem mondtam, h lány vagyok, és azt sem mondtam h nem vagyok 65

2020. márc. 5. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!