Ez csak szerintem nagyon hülye helyzet? (Esküvői meghívás)
Még általános iskolában osztálytásak és barátnők voltunk, illetve egy helyre jártunk tornára. Eleinte tényleg nagyon jóban voltunk de később ő inkább mások társaságát kereste, eltávolodtunk egymástól. Sok közös ismerősünk van, minden ilyen össznépi találkozón ott voltunk mindketten de teljesen felszínes már a kapcsolatunk.
Tudtam, hogy lesz esküvője, mesélt róla és mindíg kihagsúlyozta, hogy nagyon kisszabású lesz, aminek én nagyon örültem, hiszen így tuti nem leszek meghívva (eléggé introvertált vagyok, nem szeretem az eseményeket). Aztán 2 hónappal az esküvő előtt megis meghívott. De nem értem miért.
Teljesen felszínes a kapcsolatunk, (bár mostanában talán többet beszélünk de teljesen jelentéktelen dolgokról, mint pl. háziállatok) senki más nem lesz ott a családján kívűl akit ismernék, a vőlegénnyel is csak 1x találkoztam. Tudja, hogy nincs párom ergó full egyedül lennék egy tök random helyen (mert a halál fszán lesz az esküvő), rajtam kívűl csak pár rokon lenne.
Visszautasítottam a meghívást de még jött a lelkis szöveggel, hogy ez neki milyen sokat jelentene. Biztosan nem megyek el, nincs erre pénzem sem (ruha, ajándék) az út is 2x 1,5 óra lenne volánbusszal, március elején még nincs sokáig világos nekem pedig este hazafele 2km-t kéne sétálonom az állomásig egyedül egy teljesen ismeretlen helyen.
Ugye nem csak szerintem érthetetlen, hogy miért hívott el az esküvőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!