Nektek van olyan hobbitok, amiket mások miatt féltek felvállalni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy pl ha egy fiú varr🤷🏼♀️
De nem kell elmondani a pontosat, csak azt, hogy van e. Érdekel
2020. febr. 9. 15:50
11/19 October15 válasza:
Nyilván ha fontosnak gondolod hogy ha már szóbakerül akkor konkrétan tudják hogy erre te hobbiként tekintesz akkor persze közöld velük. Nem arra akartam kilyukadni a pü-ben hogy ne. Csak felvetettem hogy szerintem inkább a megjelölés az amit furcsálnak semmint magát a tevékenységet.
Bár nyilván utóbbi sem a leggyakoribb dolog úgy valaha. Persze nem feltétlenül az a tökéletes ismerekdés indítására típusú hobbi de azért az "utálattal nézés"-t ill. "kiakadás"-t eléggé erősen túlreagálásnak érzem. :D
Kösz a választ.
12/19 anonim válasza:
Gyakorikérdések.hu-n válaszolgatok, ha ez egyáltalán nevezhető hobbinak. :D
13/19 A kérdező kommentje:
12-es, az jó dolog :D
Legalább helyre rakod az értelmiségeket (akik hülye kérdést tesznek fel) XD
2020. febr. 9. 17:00
14/19 anonim válasza:
#5 Te éles késnek érzed magad általában?
15/19 October15 válasza:
14.: Miért mert most honnan szívja ki hogy nem láttam és a "rr"-t "n"-nek néztem? :D Vagy nem erre értetted?
16/19 anonim válasza:
Tudom, hogy durva, és h×g, de nekem lábfétisem van, amit nem tudok kiélni, így marad a net, a képek, a virtualitás. Ciki.
17/19 A kérdező kommentje:
16-os sajnállak 😞
2020. febr. 9. 18:42
18/19 anonim válasza:
Régebben rengeteg időt töltöttem egy szimulátor játék moddolásával (régetjáték nagyon), aztán maketteztem elég sokat, most is csinálnám, ha lenne rá idő meg energia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!