Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy ferfinak van valakije...

Ha egy ferfinak van valakije fent van penteken egesz este facebookon, meg minden nap hajnali 1 kor?

Figyelt kérdés

Probalom kideriteni hogy van e valakije annak aki irant erzek valamit.

Lehet hogy hulyeseg, de mindig nezem mikor van fent Messengeren hàtha ebbol kikovetkeztetek valamit. Szerintem ha lenne vakakije, nem lenne fent ilyenkor pentek este, hanem a lannyal lenne. Meg ha lenne valakije, nem lenne fent Messengeren minden nap hajnali 1 kor. Hanem aludna a kedvesevel nem?

Ne nezzetek hulyenek, tenyleg.....

Szerintetek ez alapjan ki lehet valamit kovetkeztetni?

Mert ha magambol indulok ki, en nem a telefonom nyomkodnàm ha vagyok valakivel.

Amugy van olyan hogy nincs fent egesz este es 4 oraja volt elerheto 9 orakor olyankor kicsit stresszbe vagyok de ez nagyon nagyon ritka

2020. febr. 7. 22:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ebből szerintem semmit sem lehet le következtetni,van hogy fellépek én is 5-10 percre aztán nem kapcsolom ki a netet vagy egyszerűen olyan fáradt fogyok hogy úgy hagyom például a laptopot és be alszom, volt aki már így írt rám de én általában aludni szoktam este ha fent is vagyok.
2020. febr. 7. 23:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmit nem jelent. Van aki egyszerűen éjjelibagoly, én is az vagyok, több párom is ilyen volt. Simán írtuk éjfélkor egymás mellett a beadandókat, dolgoztunk, facebookon beszéltünk másokkal.

Én egész nap elérhető vagyok facebookon, max estére kikapcsolom az értesítéseket. Szoktak párkapcsolataim lenni, kimozdulok a lakásból, dolgozom, kirándulok, időt töltök a barátaimmal, sőt aludni is szoktam attól, hogy a facebook szerint ott ülök előtte :D

2020. febr. 7. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi a párommal amíg nem éltünk együtt, addig minden este hajnalig írogattunk egymásnak. Szóval pont az ellenkezőjét is jelentheti.
2020. febr. 7. 23:38
 14/17 A kérdező kommentje:
33 evesen nem hinnèm hogy messengeren irogat mint a 20 evesek
2020. febr. 7. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van 33 évesen postagalambot használ. Nagyapám is fent van facebookon, sőt irkálni is szokott családtagoknak és a saját hasonlóan kisöreg haverjainak. Egy 33 évesnél meg kb alap a modern technológia használata.
2020. febr. 7. 23:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta neked, hogy csak a huszonévesek használnak Messengert? Ne legyél már ennyire beszűkülve. 😄
2020. febr. 8. 02:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért van fent halnali 1kor mert épp a kiszemeltjével beszélget?

Szerinted miért lenne másért fent?

2020. febr. 8. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!