Ha egy ferfi azt mondja hogy "pont Xy" akkor az rosszat jelent? Miert emel ki hogy pont en?
Ìrok egy peldat.
Ez a ferfi beszelget valakivel, szoba kerulok èn, es kerdez rolam valamit, megtudja a valaszt erre a ferfi azt mondja hogy pont ő...
Ez rosszat jelent?
Miert emelte ki hogy pont en?
Honnan tudod hogy nem szerelmes belem amugy? 🤣
Ùgy birom a magadfajta valaszolokat!
Tele vagy rosszindulattal!
De miről van szó?
"Katika már 20 pasival lefeküdt" Pont ő? (Nem is gondoltam volna róla, olyan jó kislánynak néz ki.)
"Katika nem jön a hétvégi buliba" Pont ő? (De kár, jó lett volna találkozni vele.)
"Katika nyert meg a suliban a matek versenyt" Pont ő? (Nem is tudtam, hogy ilyen jó matekból.)
Nem mindegy, ugye? :D
Annyit jelent, hogy nem igaz az az állítás, amit az előző mond, nincsenek meg hozzá benned azok a tulajdonságok.
Pl
Nő; Franciska segíteni fog nekem matekban.
Férfi; Pont ő...
Mintha azt mondaná a férfi, hogy Te nem értesz a matekhoz.
Nő; Lehet Franciska nagyon fog velem kiabálni, ha megmondom neki, hogy elhagytam a kulcsát, amit kölcsönadott.
Férfi; Pont ő...
Arra gondol, hogy Te nem vagy a kiabálós típus, inább a csendesebb.
Nő; Megkérem Franciskát, segítsen a hétvégén a költözésben. Remélem jön majd.
Férfi; Pont ő...
Itt arra gondol, hogy vagy nem vagy egy erős alkat vagy lusta vagy, de a lényeg annyi, hogy nem nézné ki belőled, hogy cipekednél.
Stb.
a 2es szerintem arra gondolt, hogy a zilyen "mit jelenthet az hogy odébbrakta a kislábujját" típusú kérdések mögött kb mindig ugyanaz az igény vagy "kérlek ti idegenek a gyakorin akik semmit se tudtok a helyzetről csak amit én leírtam, MONDJÁTOK HOGY SZERELMES BELÉM" Elég sok iylen kérdés van :D
Ennyiből meg se azt nem lehet megmondani hogy szerelmes e beléd se azt hogy nem, szóval így azt se írtad le hogy az infó rólad pozitív e egyáltalán
Jó akkor szerelmes beléd 😍😍😍😍
Így jobb? Attól még nem feltétlenül igaz.
Egyébként se mindegy a szövegkörnyezet. Nem mindegy hogy azon csodálkozott el, hogy ribi vagy, vagy azon hogy nem vagy...
Bocs a példáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!