Miért nem hordanak magukkal az osztálytársaim soha betétet?
Hát, lehet azert mert tamponoznak, csak kell hozzá betét.
Amúgy nekem is furcsa, ennyi idősen már illene ilyen dolgokra is odafigyelniük. Mondjuk nálam is mindig van betét a táskámban, a kocsi keztyűtartójában, munkahelyemen a szekrényemben, mert hiszen sosem lehet tudni, h mikor van rá szükség. Van, h tőlem is szoktak kérni, bár tőlem inkább tampont, mivel az ismerőseim, kollégáim nagyrésze tamponozik. Mikor közlöm, h adok szívesen, de nekem csak betétem van, általában tovább mennek tampont vadászni, de volt már olyan többször is, h egy kis idő múlva már a betét is megfelelt nekik... :D Mert ugye a szükség nagy úr: vagy betét, vagy foltos fehérnemű. Én kifejezetten jól szórakozok ilyenkor, főleg mikor látom, h fiatal kis kolléganőm visszajött a mosdóból, és izeg mozog a széken, a bugyiját igazgatja... Pedig már nem is azt csinálom amit régen, h a kipróbált, de nem beválós betétekből adtam, ha kértek, hanem ugyanabból kap, amit én is használok... Na mindegy, én úgy vagyok vele, h adok szívesen, nem venném a lelkemre, ha emiatt lenne egy rosz mensis élményük. Szerintem te is adjál nekik, ha van lehetőséged, ha másért nem akkor női szolidaritásból.
33/n
Én se hordtam magánál soha betétet. És most se hordok. De nem is kértem kölcsön soha senkitől és nem is fogok.
Csak zárójelben hozzá tenném Fiú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!