Akkor is kötelességem beilleszkedni a társadalomba, ha semmi örömöm nincs a másokkal való érintkezésben?
Az emberek jobb esetben csak átlépnek, rosszabb esetben pedig át is gázolnak rajtam. Már az óvodától kezdve az általános és középiskolán át egészen a főiskoláig akármilyen közösség tagja voltam eddig, mindig túlnyomórészt csak ártott nekem a többi ember. Minden kellemes élményemet valamilyen magányos tevékenység során szereztem (filmek, sorozatok, könyvek, videojátékok, háziállatok).
Miután végül a főiskolai évek alatt végül megelégeltem a rengeteg sérelmet, amit kaptam addigi életem során, otthagytam az egészet és azóta csak akkor lépek ki a komfortzónámból, ha feltétlenül szükséges (bolt, posta). Ennek már 4 éve, a szüleim pedig azt mondják, hogy nem lehetek egyedül, muszáj emberek közé járnom, tanuljak vagy dolgozzak, de nem tölthetem állandóan a szobámban a napjaimat.
A gond csak az, hogy semmi kedvem megint társaságban lenni, bőven elég volt az a sok megaláztatás, amin átmentem. Nem érzem úgy, hogy tartozom a társadalomnak bármivel is, sosem kértem, hogy létezzek, egyszerűen csak ide kerültem akaratomtól függetlenül, nem tehetek róla, hogy megszülettem.
#6:
Nem biztos az, vannak ilyen szülők, akiknél aztán a gyermek jól kihasználja, hogy ennyire tutujgatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!