Te felsőbbrendűnek érzed magad másoknál? Ha igen, miért?
Most nyilván senki sem fogja bevallani, de a több éves gyakoris tapasztalataim alapján, itt minden második ember felsőbbrendűnek és értékesebbnek érzi magát másoktól azért, mert ő csendes, nem bulizik soha, nem iszik, és sokat olvas.
Mert hát ugye akik kicsit harsányabbak, szeretnek hétvégente alkoholizálni, bulizni, azokból később mind büdös, semmirekellő, csöves lesz.
Régen jobbnak éreztem magamat az írásban, de kaptam nagyon kemény, ocsmány kritikàkat költőktől, szóval letörtèk a szarvamat. Sajnos azóta maximum évente 3-4 verset írok már csak, és senkinek nem mutatom.
Ennek ellenére különlegesnek érzem magamat, mert olyan dologba vágtam bele amibe nem sok nő nem merne. Sőt én felkutattam ebben a témában az egész internetet és kb két magyar nőt találtam akik hasonlóba belekezdtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!