Az ilyen embereknek miért muszáj jelentet csinálni?
Miért foglalkozol ennyit idegen emberekkel?
Egyébként ezt én is tapasztaltam a napokban, hiába voltam az orvosnál hamarabb, naívan nem álltam az ajtóhoz és beelőzött pár nyugdíjas, akiknek biztos rengeteg fontos dolguk akadt az otthon ülésen kívül. Aztán odaálltam az ajtóhoz és nem érdekelt, hogy ki következett, bementem. Sokak megjegyezték ezt a jelenetet, aztán elmagyaráztam nekik a dolgokat és mentem a dolgomra. Nem is foglalkoztam többet az üggyel.
Amúgy azért ilyenek, mert ingerszegény életet élnek és ez jó pillanat nekik, hogy foglalkozzon velük valaki, de nem szabad törődni vele. Elmagyarázhattad volna te is, hogy időpontod volt.
Én is benne vagyok ilyen "lokál" csoportokban, mindig szórakozom a hőzöngő nyugdíjasokon.
Mondjuk ilyen esetben valószínű jól felcseszném magam. :D
Zárt csoport?
Én tuti beírnék higgadtan a posztja alá, hogy mi is a sztori-nyugi fognak melléd állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!