Ahelyett, hogy az emberek értelmetlenségek miatt tüntetgetnek, miért nem dolgoznak, sportolnak, teszik jobba a környezetet a felesleges időtöltésük helyett? Például a legutóbbi feldühödött turbómagyar tüntetésből kiindulva.
11-es ők is tanulhatnak nekem volt 36 éves évfolyamtársam is,most ő is fejlesztő, de nem kell programozó legyen.
Tanuljon nyelveket,képezze magát valamiben ami piacképes:
- Burkoló
- Ács
- Villanyszerelő
- Festő
- Hegesztő
- Lakatos
- Asztalos
...stb
És / vagy go külföld.
Annyira okos vagy... Adj már tanácsot pls azoknak is, akik csökkent munkaképességűek, 50-nél mondjuk idősebbek, munka mellett nincs idejük mást tanulni, ápolnak valakit, stb. Ők is menjenek ki hegesztőnek kanadába, vagy mi? :DDDDDDDD
13-as ideje arra amit akar mindenki.
Munka után otthon képezze magát,esti tanfolyamok,kevesebbet kell aludni.
Ápolás meg hát most durva leszek adja be otthonba.
Egy életem van nem tölteném senki ápolásával.
Lehet önző de magadra is gondolnod kell.
"Munka után otthon képezze magát,esti tanfolyamok,kevesebbet kell aludni."
Vannak, akik most is 4-5 órát alszanak csak. Műszakozás mellett hogy mész esti suliba? Gyerekek mellett?
"Ápolás meg hát most durva leszek adja be otthonba. Egy életem van nem tölteném senki ápolásával."
Ja ok, ez elég sok mindent megmagyaráz.
Csak tudod, van akinek azért a gyereke, párja, szülője fontosabb, mint hogy jobb kocsit vegyen, stb. Meg most őszintén, elpaterolnád a gyereked otthonba, csak mert kerekesszékes, vagy SNI-s, vagy hasonló? Gratula!
Édesapám úgy végezte el az egyetemet 40 évesen,hogy főmérnök volt már akkor,előléptették,mellette tervezéseket csinált maszekba,mindezt 2 gyerek plusz a féltestvérem,lakáshitel mellett.
Megcsinálta pedig nem a közelbe járt suliba.
Minden elhatározás kérdése.
Jah igen alapok nélkül meg nem kellene gyereket nemzeni.
Sajnos ez is baj,hogy aki tehetősebb az meggondolja 60-szor aki meg nincs azon a szinten meg 2,3 is van.
Ez se véletlen.
Nyilván egy ideig lenne otthonba utána amint stabilizálom a helyzetet alapokat leteszem hoznám ki azt a családtagot is.
#14 "Adja be otthonba"
Ott kik dolgoznak? Emberek. Ők is tanuljanak tovább és hagyják ott? Nem lesz akkor hova beadni, akkor mit csinálsz?
Nagyon szűk látókörű vagy. Az előttem lévő pedig jól írta. Az hogyan képezze tovább magát, aki 12 órákban műszakol és még gyereket is nevel? Hol jut ideje ilyenekre? 0-24 legyen fent heti 5 napot és ugyanolyan szellemi képességekkel legyen fogékony az anyagokra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!