Hiànyzàs miatti kirugas utàn egy kis veszekedes a fonokkel. Aztan meg konyorogni neki hogy vegyen vissza?! Gàz?
Szerintem gáz. A legtöbb helyen lehet más melót találni. Ha már lógott az ember, akkor úgysem fogják ott normálisan kezelni egy kirúgás után. Ahhoz meg nem lenne kedvem, hogy folyamatosan ezt hallgassam a főnökségtől.
Ha már leírtuk, hogy gáz, te is leírhatnád a véleményed.
Hàt kirugott, aztan osszevesztunk, ès amugysem volt jò a kapcsolatunk.
De en ennek ellenere is azt gondolom hogy nem gàz, a hibàkbol tanulni lehet en tanultam, ràjöttem hogy jogos volt a kirugas.
De lehet ha mas szemelyisege lenne az ex fonokomnek eszembe sem jutna megkerdezni.
Attól függ, hogy milyen hiányzás volt. Igazolt vagy tényleg lógtál? Ha jogosan rúgott ki, akkor nem könyörögnék neki. El kell fogadni, hogy ez van, a veszekedés se vitt előbbre, szóval keress másik melót.
Ez a visszakönyörgés nagyon max akkor működik, ha nincs más lehetőség és amúgy is nagy a munkaerőhiány a cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!