Tibi atya és Kulcsár Edina drámáról mi a véleményetek?
Sokkal fontosabb a kérdés amit felvet ez a hülyeség, mint maguk a szereplők. Igen sok szülő fossa a képeket a gyerekről a netre, amit pár év múlv amajd az osztálytársai nézegetnek röhögve, hogy ült a bilin. 2-3 éves gyerek 4-5 évre van az iskolától, nekünk hány 6-8 éves fotónk van facebookon?
Felnő a generáció, és majd megkérdezi anyutól, hogy miért kellett...addig meg csak vitázgatunk róla.
Igaza van az Atyának. Itt nem konkrétan Kulcsárékon volt a hangsúly, hanem minden ilyen nyomoronc "szülőn". Annyi, hogy most pont a Kulcsár meg az aberált ura volt a példa mert ezek a szerencsétlenek még Norbi szavaiban is a saját lájkjaikat látták. Nagyon gáz. Ez a két média képződmény annyit ér mint egy epilepsziás polip és egy suicid kesztyűs rák.
Nekem is van gyerekem. De nem belőle áll a facebookom és instagrammom. Mert joga van a magánélethez már most! Mivan ha ő nem akar a közösségi média platformjain szerepelni ha idősebb lesz? Mivan ha emiatt egy kész lelkironcsot csinálok belőle mert majd a leendő iskolájában azzal basztatják napi 8 órát, hogy az anyja a csupasz seggét kirakta a facebokkra plusz lájkokért? És mivan ha emiatt fiatalon elveszítem?
Ebbe nem gondol bele ez a sok szerencsétlen aberált kínaikoronás f......sz!
Az meg kész vicc, hogy az imént említett suocid kesztyűs rák (Csuti) a magánéletéről papol, mikor a jelentéktelen nyomorult életének szinte minden jelentéktelen mozzanatát megosztja az interneten.
Külföldön egy lány betöltötte a 18 és feljelentette a szüleit. Gyerekkorától mindent kiraktak róla, mikor megkérte őket töröljék, nem tették meg.
Nem tudom mi lett a vége. De sok ilyenre számíthatnak majd az ilyen szülők a jövőben.
Tibi atyával értek egyet. Nekem túl mű az, hogy Edina törekszik a "valodisagra, a valóságot akarja mutatni". A valóságban a normális szülők nem tolják tele a netet a gyerekük képeivel... Oké, elhiszem, hogy ők odáig vannak érte, de nekem akkor is visszataszító a kifelé mutogatás. Arról nem is beszélve, hogy a gyereket ezáltal tényleg veszélybe is sodorhatjak.
Nem tudom, hogy ha az a gyerek egyszer felnő, mennyire fogja szamonkerni őket, mert szerintem ha szuletesetol kezdve ebben nő fel, akkor neki az lenne az abnormális, ha nem villanna fel percenként a vaku, és szerintem ugyanúgy fel fogja venni azt az arrogáns stílust, mint a kedves szülők, miszerint aki nem a s*gguket nyalja, az mit képzel magáról, ők nem is értik, minden kritizalo h*lye, csak ők helikopterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!