Szerintetek Csuti tényleg megcsalja Kulcsár Edinát?
Ezt honnan szedted? 😂
Amúgy nem lennék meglepve, arról a nőről már ránézésre is lejön, hogy egy akaratos hisztérika aki rezzenéstelen arccal hazudik lépten-nyomon ráadásul mostanában úgy fest mint egy lepukkant cigányasszony. Ezektől függetlenül semmi ilyet nem hallottam, nem értem te honnan szedted.
Innen vettem.
Bár a life.hu minden, csak nem egy komolyan vehető oldal, de ez a hír az instáról jön, méghozzá az ő instájukról.
És ha elolvasod, azt is írja, hogy Edina is tud a dologról, csak nem akarja tudomásul venni.
Vagy a franc tudja.
Mindenesetre fura.
Egyébként szerintem gyönyörű nő, semmiképp sem lepukkant.
Szeretne minden kisgyerekes anyuka így kinézni.
Én most vettem észre, hogy újabb 2 instaoldal írt nekik a képeik alá, es nem kamuprofilok...
Hogy megcsalod edinát stb.
Szerintem.amúgy csak alájuk akarnak tenni az unatkozo emberek. Fáj nekik, hogy boldog család (nekem is unszimpi edina de sose kevernék ilyet róla mert nekem van saját életem)
Szóval az irigy emberek akiknek semmi életük, ezzel élik ki magukat. Mégis mikor csalná meg Csuti? Együtt vannak kb mindig. Melóba is stb...
Nem hiszem, hogy ez igaz. De undoríto emberek vannak...
Meg fogom nézni. Melyik képhez írtak?
Az, hogy nem kamuprofilok, amúgy egyáltalán nem biztos.
De mindegy is, mert mi van, ha tényleg van valóságalapja?
Nem ők lennének az elsők, és nem is az első kisbabás pár.
Ezzel sosem értek egyet, hogy "mikor csalná meg".
Bármikor.
Attól még, hogy sokat posztolnak, vagy van közös vállalkozásuk, nincsenek együtt napi 24 órát, és mi sem tudjuk, mit csinálnak.
Sajnos van saját tapasztalatom. Ha a pasi azt mondja, elmegy teniszezni, vagy a haverjaival találkozik, abba pont belefér. Vagy csak hamarabb indul el az irodába, hogy tudjon nyugodtan dolgozni, míg a nő otthon altatja a gyereket. Fél órába ez simán belefér, főleg ha a szerető is házas, vagy legalábbis kapcsolatban él. Csak lopott perceik lehetnek.
Azt írjátok, Edina egy hisztis, akaratos nő. Én mondjuk nem láttam vele műsorokat, csak olvasok róla, róluk. De ha ilyen nő, akkor egy férfi főleg keres valami mást, valakit, aki kedvesebb, aki nem csak kötekedik vele egész nap.
Mert rég tudjuk, hogy a kirakatkapcsolatokban mindig minden csillog-villog, de a négy fal között már nem.
Lásd Vasvári Vivient. Álompárnak akarta beállítani magukat, minden képen tökéletes párnak tűntek, családi idill, luxusutazások, minden megvolt. Most, hogy válnak, már kiderül, hogy eddig sem volt olyan tökéletes minden, mert a pasi menekült otthonról, és állandóan veszekedtek. Érdekes, akkor korábban miért az ellenkezőjét kommunikálta a rajongói felé?
Mert egy hazug nőszemély, azért. Mert ebből él, hogy követik az instán a tökéletesen beállított mű képeit.
Szóval ezt bármelyik párról el lehet képzelni.
Celebről és nem celebről egyaránt.
Igen, megcsalja, ez tuti!
De az Edina is megcsalja Csutit!
Amúgy ki az a Csuti meg a Kulcsár Edina?
Igen, de ha elnézi neki... Ismerőseim os mondták, ez a része igaz.
Mondjuk már van egy gyerek, meg jön a következő. Az magyobb baj, hogy állítólag drogozik is, azt írják.
:O
Köszi.
Akkor ez is egy olyan házasság lesz, ahol csak a kirakatot látjuk, aztán egyszer majd robban a bomba, hogy mégse volt minden olyan hű de jó...
Mondjuk fura, 2 gyerek csúszik be véletlenül, egyik sem tervezett... lehet Edina részéről nem volt ez olyan véletlen, ezzel akarta magához láncolni a pasit.
Ez az ő dolguk, de szerintem is ezt gyerek témát Edina erőltette, sőt majdnem rákényszerítette arra a gyerekre, aki szerintem koránt sem érett eléggé hozzá.
Meg hogy ő amiatt szül, hogy a dédmamája még láthassa a gyerekeit. Szerintem ez Edina döntése, főleg. Meg eléggé idegesítő az a nő, szerintem sok mimdent rá akar erőszakolni a párjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!