Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy két hónap együttlét után egy prágai hosszúhétvégét szeretnék ajándékozni páromnak?

Figyelt kérdés
Nem rég pattant ki a fejemből, hogy ezzel lepjem meg a párom. Az utazás márciusban lenne. Aztán beugrott, hogy lehet túl korai. Szerintetek?
2020. jan. 30. 14:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%
Lehet, hogy repülővel mennek.
2020. jan. 30. 15:49
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

Prágába lehet repülni is. :)

Vagy vonatozni.

2020. jan. 30. 15:50
 13/21 anonim ***** válasza:
22%

#11-12

Jaj ne vicceljetek már, tippelni én is tudok!

Lehet, hogy repülő, lehet, hogy vonat, lehet, hogy autó, ...nem tudhatjuk!

A repülő és a vonat qrva drága, 2 hónapos ismeretségre nem kell annyit invesztálnia egy nőnek, mint egy ezüstlakodalomra, amikor nagyon exkluzív belföldi utak vannak. És borítékolom, hogy nem a prágai óvárosban fogják koptatni a köveket, hanem inkább összebújnak.

2020. jan. 30. 15:56
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Jaja, Ryanair-rel oda vissza kb 30€/fő
2020. jan. 30. 16:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Vonattal terveztem, mert nagyon olcsó, és félek a repülőtől
2020. jan. 30. 17:42
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,

a "csaj" szót cseréld ki "srác"-ra és nincs is benézve semmi. Ugyanúgy le tudod képezni a saját helyzetedre a dolgot.

2020. jan. 31. 09:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Akkor a parkapcsolatban elo emberek nagy resze megveszi a parjat, ha mondjuk befizet egy hosszu hetvegere? Vagy a noket egy vacsoraval es ajandekokkal? Akkor te egesz nap otthon fekszel a paroddal. Gondolom a szeretetnyelvekrol se hallottal. Erdekes felfogas. Szerintem egy nyaralassal elmenyt gyujt az ember. Masreszt pedig egy konkret kerdest tettem fel, a miertet nem kerdeztem.
2020. jan. 31. 12:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

12-es!

Mert vonattal az 1200 km már nem 1200 km, hanem csak 100km?

Én sem mennék 3 napra ilyen távra, de a kérdező dönti el.

Én személy szerint az utazás részét leszámítva - ami kényelmetlen, hosszú, menetrendhez igazodik - kedves gondolatnak tartom.

2020. jan. 31. 13:27
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Leírtam, hogy milyen esetekben érzem helyesnek és milyen esetekben helytelennek. Ezek szerint elevenbe szúrtam, ha ennyire fennakadsz rajta? Esetleg te magad is az anyagi oldaláról közelíted meg a témát mégis?

Arról szó sem volt, hogy én mit tekintek megvásárlásnak a saját kapcsolatomban, arról meg pláne nem, hogy otthon fekszek-e egész nap (mert nem). Az ilyen szeretetnyelves hülyeségeket ne keverd ide. Arról volt szó, hogy a kapcsolat korai szakaszában egy viszonylag nagy értékű ajándék mennyire helyes.

2020. jan. 31. 13:31
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Szuper ötlet. Előtte viszont tényleg kellene egyeztetni. Kellemes hétvégét! :-)
2020. febr. 20. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!