Mi a véleményetek arról, hogy két hónap együttlét után egy prágai hosszúhétvégét szeretnék ajándékozni páromnak?
Prágába lehet repülni is. :)
Vagy vonatozni.
#11-12
Jaj ne vicceljetek már, tippelni én is tudok!
Lehet, hogy repülő, lehet, hogy vonat, lehet, hogy autó, ...nem tudhatjuk!
A repülő és a vonat qrva drága, 2 hónapos ismeretségre nem kell annyit invesztálnia egy nőnek, mint egy ezüstlakodalomra, amikor nagyon exkluzív belföldi utak vannak. És borítékolom, hogy nem a prágai óvárosban fogják koptatni a köveket, hanem inkább összebújnak.
Kérdező,
a "csaj" szót cseréld ki "srác"-ra és nincs is benézve semmi. Ugyanúgy le tudod képezni a saját helyzetedre a dolgot.
12-es!
Mert vonattal az 1200 km már nem 1200 km, hanem csak 100km?
Én sem mennék 3 napra ilyen távra, de a kérdező dönti el.
Én személy szerint az utazás részét leszámítva - ami kényelmetlen, hosszú, menetrendhez igazodik - kedves gondolatnak tartom.
Leírtam, hogy milyen esetekben érzem helyesnek és milyen esetekben helytelennek. Ezek szerint elevenbe szúrtam, ha ennyire fennakadsz rajta? Esetleg te magad is az anyagi oldaláról közelíted meg a témát mégis?
Arról szó sem volt, hogy én mit tekintek megvásárlásnak a saját kapcsolatomban, arról meg pláne nem, hogy otthon fekszek-e egész nap (mert nem). Az ilyen szeretetnyelves hülyeségeket ne keverd ide. Arról volt szó, hogy a kapcsolat korai szakaszában egy viszonylag nagy értékű ajándék mennyire helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!