Miért bánnak simán durván manapság a férfiak a nőkkel?
Miért van az hogy egy vitában egy férfi aki nem ismeri a nőt ugyanolyan durván szól mintha egy férfihez szólna? Valami nem tetszik nekik akkor ugyanúgy sértő jelzőket használnak, odaszólnak, stb. Csoda hogy meg nem ütik őket.
Régen azért nem ez volt, idősebb ismerőseimtől tudom.
Szóltak nekik ha valami nagyon nem jó dolgot csináltak akár utcán vagy bárhol de egyáltalán nem durván..
Szóval ne gyertek azzal hogy a nőknek régen mindent lehetett és biztos ezt szeretném, mert nem, ugyanúgy meg lett nekik említve csak sokkal kedvesebben.
Vajon a kiharcolt egyenrangúsággal jött ez a dolog? Mert én amúgy személy szerint hatalmas baromságnak tartom ezt az egyenrangú dolgot, régen is jó volt az embereknek még sem voltak elférfiasodott nők és elnőiesedett férfiak. És minden férfi tudta hogy hogy szóljon egy nőhöz, mert ha nem úgy szólt akkor azzal saját magát hozta szégyenbe. És nem csak a szeretett nőre gondolok, hanem társaságban, utcán, szórakozóhelyen.. És szerintem az volt a helyes. Nem pedig erőltetni valami hülyeséget..
Ma meg már ha valami butaságot csinálok félek hogy leverik a fejemet.
Miért lehet ez? Tényleg ennyire eltűnt a tiszelet? Én például csak elszenvedője vagyok ennek az egésznek mert én nem vagyok tiszteletlen, jót akarok mindenkinek de nagyon sokan voltak már velem azok és ennek nagy százaléka sajnos férfi volt.
23/N
abban az esetben az volt a gond hogy a barátom csinált baromságot (én semmiképp sem vezetnék barom módra!!!) és én csak mondtam valamit amivel azt hittem hogy lezárhatom a vitát de nem volt bunkóság amit mondtam. és akkor nekem is beszólt...
mint mondtam szerintem az emancipálódás hülyeség, régen is megvoltak úgy az emberek, akkor most miért kell összezavarni mindent?
De kiscsillag, a barátod fel_aszta a csávó agyát az állatkodásával, így ne csodálkozz, hogy mindkettőtöket(jogosan) elküld az anyátokba.
Abban viszont igazad van, hogy ha valami régen jó volt azon nem kell változtatni. Régen jó volt a boszorkányégetés, erre a hülyék eltörölték. Jó volt a rabszolgaság is, erre azt is betiltották. A n1ggereket is állatként kezelték az amcsik, erre az idióta egyenjogúság miatt már mindent megtehetnek amit a fehér ember. Komolyan mondom, ez az emancipáció csak rossz dolgokat szül... (szarkazmus)
Nem tudom te milyen körökben mozogsz, mifelénk ez egyáltalán nem divat. De az utcán sem tapasztaltam ilyet, pedig valamivel idősebb vagyok nálad.
Ha előre engednek vagy kinyitják nekem az ajtót, akkor mosolyogva, udvariasan megköszönöm. Nem szoktak sem beszólni sem bunkón szólni, komolyan mondom, hogy senki nem volt velem még tiszteletlen és nem találkoztam soha az általad leírt jelenséggel.
30N
45#
Lehet azért, mert se te, se a pasid nem viselkedtek úgy, hogy bárkinek legyen oka miatta beszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!