Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Vivien nevű ismerőseiteket...

A Vivien nevű ismerőseiteket hogy szoktátok hívni?

Figyelt kérdés

Én Vivien vagyok de mikor valaki Viviennek hív, azt az embert utána én már nem tudom kedvelni mert aki Viviennwk hív arról tudom hogy bem kedvel engem. Aki Vivinek hív az alapbol szimpatikus lesz.

Ti hogy hívjátok a Vivien nevű ismerőseiteket?

2020. jan. 27. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem igaz Teodórának hívnak, anno idegesített, ha a teljes nevemen hívtak, de ezért nem utáltam meg senkit (kivéve akkor, ha ezt tovább ragozta). Teo a becenevem, mert anno sok Dóra volt a környezetemben, ez egyszerűbb volt. Ha Dórának/Dórinak hívnak attól teljesen kivagyok, na akkor esélyes, hogy megutálom az illetőt, ha huszadjára is így hív, többszöri felkérés ellenére is. Már nem zavar, ha valaki Teodórázik Teó helyett.

A Vivien név nekem eleve becézve jön a számra, szerintem a "Vivi" is a legelterjedtebb becézése. Ha hivatalos ügyben egy ismeretlennel találkozok, akkor Vivienezem (persze, ha a névtábláján ez áll), de ha ismerem akkor Vivi.

2020. jan. 27. 20:02
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Nekem két nevem van. Az egyik a Vivien. Régen ezt a nevemet használtam, alltalában teljes nevemsn szólítottak. Szerettem. Aztán megismertem a párom aki a másik nevemen szólít és teljesen elszoktam a Vivientől.
2020. jan. 27. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak simán Vivi. Bár csak egy ilyen nevű ismerősöm van, eleve így mutatkozott be, én meg úgy fogom hívni ahogy bemutatkozik. Van egy ismerősöm például aki a művésznevén mutatkozott be, később tudtam meg az igazi nevét, de azóta is a művésznevén szólítom.
2020. jan. 27. 20:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Simán Vivi :) de most eszembe juttattad egy régi kedvenc zenémet: [link]

Van iwiwed? :D

2020. jan. 27. 20:25
 15/18 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂
2020. jan. 27. 21:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy bemutatkozik. Ha mondja, hogy X Vivien, akkor úgy szólítom, úgy illik. Ha X Viviként, akkor Vivizem. Én Nikolett vagyok, ha nem "formális" helyen mutatkozom be akkor mindíg X Nikit mondok és akkor úgy fognak szólítani.
2020. jan. 27. 23:44
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
Jozsinak
2020. jan. 31. 13:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a nevem és gyűlölöm…

Vivien rendkívül komoly, a Vivi meg tul gyerekes…

A család meg a mai napig 27 évesen is Vivikének hív… 27 évesen… mert ugye kiskoromban így hívtak és már nem tudnak másképp szólítani

Szerintem nagyon hülye név, irigylem az annákat, lénákat, alexákat. Amiket nem lehet becezni.

Annyira nem szeretem hogy elgondolkodtam hogy lassan 28 evesen meg kellene változtatni.

2023. jún. 20. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!