Ha egy ferfi tobbszor is azt mondja nekem hogy fura vagyok akkor az mit jelent? Jó vagy rossz ez?
Megkerdeztem direkt vagy 5 embert hogy tenyleg fura vagyok? Mindenki azt mondta hogy nem!
Ő meg, vagy négyszer elmondta már nekem hogy én fura vagyok.
Nem tudom ezt mit jelent vagy miert csinalja ezt, mert idegsito hogy mindenki normalis csak en vagyok neki fura?
Másoknak miert nem fura a gondolkodasom a viselkedesem stb?
Semmirol nem beszelgettunk csak így mondta
Szerintem csak szeret fura lányokkal lefeküdni:)
Én ilyenkor szoktam ezt mondani:)
Nekem is mondta ezt a barátnőm egyszer. Épp a sütiről körülről szedtem le a műanyag papírt. Erre azt mondta: Fura vagy
De ő sem indokolta meg. De erre úgy se tudsz rájönni, mert bármit láthat furának: téged kivülről, vagy bizonyos szokásodat, a gondolkodásmódodat, a véleményedet valamiről, hozzáállásodat valamiről...
Tényleg, ha megint mondja mondd meg neki, hogy többet ne mondja ezt, ha nem mondja meg, hogy mire célozgat, mert ez pl. bunkóság, vagy mert idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!