Mit gondoltok? Schobert Norbert beketosodott, vagy ő szeretne az új Szabó Péter lenni? Haszonszerzési célból indíttatta volna el a jelenleg zajló botrányt?
Nekem a zsírdisznóról pont nem ő jut eszembe, hanem más, de mindegy.
Ő létrehozott egy márkát és kész. Fogalmam sincs, hogy használnak-e vagy sem, attól én sokkal okosabb vagyok, hogy bármilyen fogyasztószeres terméket megvegyek.
És mi van, ha egyszer nem üzleti célú a megnyilvánulása? Lehet, hogy naiv vagyok, de mi van, ha éppen csak jószándékkal mondta, amit mondott? Mert tényleg annyira elképzelhetetlen, hogy valaki önzetlenül tegyen valamit. Egyébként nem mellékesen nem az ő érdeke, hogy az emberek lefogyjanak. Nem az ő egészsége megy kárba, ha éppen a túlsúly miatt egészségügyi panaszai lesznek az embereknek.
De egyébként erről a témáról már régen Csernus Imre is írt A nő című könyvében. Idézem:
„A gyerek véleményére pedig oda kell figyelni, mert az kristálytiszta, őszinte reakció. „Anyukásan öltözködik” azt jelentené, hogy a mamák, a szülés után elhanyagolják a külsejüket, elhíznak, mint a disznó, öregebbnek néznek ki a koruknál, sokszor slamposan öltözködnek? Ááá, dehogy! Vagy mégis?.... Miért hanyagolják el magukat sokszor a nők? Csak pénz kérdése lenne ez? Vagy nincs rá idejük? Nem hiszem. Nem, nem … Igényesség kérdése mindez, azt hiszem. Nincs meg a belső indíttatás, hogy a külsejüket is megfelelően ápolják. Vagy átbillennek az egészséges határon, elhanyagolják feladataikat, és csak a külsejükkel foglalkoznak. Egy adott normájú világban élünk, ahol a külső megfelelő ápoltsága is fontos, mert kiegészíti a kiegészítő önmegvalósítást, de emellé még a belső tartalmak megfelelő csiszolása is elengedhetetlen. Ép testben ép lélek, ezt mondják, de ez csak akkor jön létre, ha az emberben megvan az igény mindkét oldal kiegyensúlyozott fejlesztésére.”
Hanganyagban itt lehet meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=NE_628_sFjA&list=PLuqmPU6ZWA..
Pedig ez a könyv 2008-ban jelent meg.
@11:47
Konkrétan azt a kijelentést tette hogy a terhesség után azért hagyják el a férfiak a nőket, mert nem fogynak le.
Na most ha minden más tényezőt kiveszünk a történetből, akkor sem kell hozzá nagy tudás, hogy megállapítsuk hogy ez mekkora egy emeletes fäszság. Bár hogy Norbi ezzel előállt, valószínűleg az ő emberi minőségét tükrözi.
"a zsírdisznóról pont nem ő jut eszembe"
Nem? Láttad az elmúlt pár évben? Én is tegnap döbbentem le, hogy mi van vele.... basszus, nagyobb melle van mint nekem. :((( :D
"És mi van, ha egyszer nem üzleti célú a megnyilvánulása? Lehet, hogy naiv vagyok, de mi van, ha éppen csak jószándékkal mondta, amit mondott?"
Akkor tényleg le vagy maradva. Azóta ő maga is nyíltan bevallotta, hogy pr-célú volt a megnyilvánulása.
Olvastam az idézett könyvet, nem tartom rossznak. Ég és föld Norbika böffentéséhez hasonlítva, nem értem, hogy jön ide.
"Konkrétan azt a kijelentést tette hogy a terhesség után azért hagyják el a férfiak a nőket, mert nem fogynak le."
Azt is kijelentette, hogy nem az ilyen Tóth Gabi félékre, és a most szültekre érti, amit mondott.
De aki szülés után 1-2 évvel, esetleg több éve szülése után még mindig rajta van, rájuk hegyezte ki a hangsúlyt, nem a frissen szültekre.
"Olvastam az idézett könyvet, nem tartom rossznak. Ég és föld Norbika böffentéséhez hasonlítva, nem értem, hogy jön ide."
Úgy jön ide, hogy nem olvastad el az idézett részt, amit ide leírtam. Ha elolvastad volna, akkor rájöttél volna, hogy mi a kettő között az összefüggés.
Szokása Norbinak magyarázkodni, mikor utólag jön rá hogy baromságokat hordott össze. Lásd cukor=kokain, citrommal rák gyógyítása stb....
Lehet hogy egy nagyon jó marketinges és celeb, de minden másban nem igazán áll a helyzet magaslatán.
Elolvastam, de attól még mindig igaz, hogy a könyv normálisan levezetett gondolatmeneteket tartalmaz, a szerzőjének nem a semmire nagy a szája, és nem azért beszél úgy a páciensekkel, ahogy, mert pénzt akar.
Norbi böffentése meg egy tök egyszerű bunkóság.
NINCS köze egymáshoz a kettőnek.
A lényegi mondanivalót mondtam, hogy ugyanaz, nem a körítést és a levezetést. Mind a ketten arról beszélnek, hogy egyes nők nem fogynak vissza szülés után, és maradnak elhízottak és igénytelenek. Pont. Ez a kettő rövid lényege.
Nem tudom, hogy mi Norbi szokása, soha nem követtem az életpályáját. Csupán erre a megnyilvánulására lettem figyelmes, ha már a csapból is ez folyik.
A lényeg fölött sokan elsiklanak. Nem a körítést kell nézni.
A zsírdisznós ember itt megjelent?
Ez alatt is kaptuk tőle a szép szavakat: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Ja, két kérdés alatt is használtam ugyanazt az elterjedt szót. Hihetetlen, mi?
A lényeg az, hogy egy elhízott ember szid tapló stílusban más elhízott embereket, hátha akkor a bűntudat miatt jobban veszik a termékeit.
Nem olyan nehéz megfejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!