Mit gondoltok? Schobert Norbert beketosodott, vagy ő szeretne az új Szabó Péter lenni? Haszonszerzési célból indíttatta volna el a jelenleg zajló botrányt?
@10:09
Szerintem inkább olyan szinten hülye, hogy azt már a saját hasznára tudja fordítani. Paradox helyzet. :D
Médiafogás. Csak elrontotta, nem kicsit. Van igazságtartalma is, meg nem is. Norbika ne beszéljen, mert nem egy adonisz. Aki meg hirtelen 30-40 kilót felszed szülés után, annak inkább komoly mentális problémái lehetnek.
Amúgy Norbi termékei nélkül is lehet fogyni, sőt, nem is érdemes fogyasztani. Inkább mindenki figyeljen oda miből mit, mennyit eszik, és mellé "elég" 20 perc séta (ami 3 naponta több legyen).
Szerintem nem haszonszerzés miatt, hanem, hogy felhívja a figyelmet, hogy mennyire kövérek a magyarok.
Hazánk az egyik legelhízottabb ország a világon, és Európa legelhízottabb országa vagyunk, ez tény.
Persze, hogy kiveri egy ilyen nyilatkozat a biztosítékot, ahol a lakosság 70%-a elhízott. Pedig igaz, amit mondott.
Lehetett volna szebben és pontosabban is tálalni, de a lényeg az, hogy sok anyuka 1-2 évvel, vagy több évvel szülés után elhagyja magát, nem fogy vissza szülés előtti alakjára, rengeteg férfi az idő előre haladtával szintén igénytelenné válik.
Az meg már ugye teljesen "mellékes", hogy hazánk az egyik legbetegebb nemzet.
A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.
@11:09
Tehát norbika biztos azért csinálja a botrányt, mert annyira érdekli az ország népegészségügyi helyzete. Nem azért mert neki ez a biznisze.
Ez amit te itt felvezetsz a hazugság és a szélhámosság magas szintjei.
Vezess fel valamit, aminek van némi igazságmagva, pl hogy a magyar emberek nagy része elhízott, és erre felépítheted a saját szélhámos kamu bizniszedet, hogy de majd az én sok pénzért kapható ápdétkettyó diétám lefogyasztja az országot.
Nem kell megvenni az ő termékeit, egy szóval nem mondtam. De amit mond, hogy rengeteg az elhízott ember, az tény. Nézz utána ennek.
Akkor az összes fitneszterem, egészséges étel, mind kamu lenne? Kétlem.
Szerintem félreértetted, amit a másik válaszoló írt neked. Nem te írtad, hogy meg kell venni az update hulladékokat, hanem Norbi mondókájának volt ez a lényege.
Gondolod, hogy ha neki valóban, tényleg őszintén a szívügye lenne a fitt diéta, akkor úgy nézne ki mint egy zsírdisznó?
Köszönöm 11:37-es válaszoló.
11:26
Olvasd el még egyszer amit írtam kicsit több szövegértéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!