Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogyan küzdötök meg a...

Ti hogyan küzdötök meg a médiából áramló negativitással?

Figyelt kérdés

Akárhova nézek, legyen az facebook, index vagy tv, minden egyes alkalommal szembejön valami negatív, legyen az baleset, betegség, kórházas vlog stb.

Hogyan küzdötök meg ezzel, hogy ne legyen hatással a napotokra és ne rontsa le az életkedveteket?

2020. jan. 20. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

Tv 11éve nem nézek.

Net: csak azt nézem, ami érdekel s alkotásaimhoz szükséges pl alapanyag rendelés, eszközök ...stb

Fb: megválogatott pár fő van csak nálam + csak üzenünk egymásnak: "szia! Vagy? Fussunk össze!"

Vagy átküldünk pár alkotásainkról készült képet.

Másik fb csak vállalkozás miatt van a weboldalamhoz csatolva.

Index - minek az.

Arra kell figyelni, ami érdekel a neten, nem a sok agymosás s negativításon leragadni.

Naponta elég a sok zombi ember az úton a zenével, telefonnal a kezükben kik élet/baleset veszélyesek...

2020. jan. 20. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Én elég sok mindent átéltem, szóval kevés dolog tud megrázni így hír ügyileg, az jobban kiakaszt ha vége a sorozatomnak mint a hirek
2020. jan. 21. 00:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozok velük.
2020. jan. 21. 01:40
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Nem nagyon nézek negatív dolgokat,esetleg ha látok negatív dolgokat nem veszem fel, próbálom pozitívan látni vagy le vonni a tanúságot belőle de inkább minél előbb váltok.
2020. jan. 21. 02:43
 15/19 anonim ***** válasza:
23%

Én pl csak a gyakról tájékozodom.:) Nem annyira nehéz különben, nem nézel híreket, nem hallgatsz rádiót. Nem nagy kihívás, nem régen kezdtem, de remekül működik.

Kb 2 hete nincsenek infoim a világ eseményeiről és jobb ember lettem:)

2020. jan. 21. 06:41
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Nem nagyon érdekel. Ha van valami nagyon negatív dolog, az letaglóz, de továbblépek, míg nem jön egy másik nagy dolog.
2020. jan. 21. 07:30
 17/19 anonim ***** válasza:
74%

Én nem szeretem homokba dugni a fejem, és azt hinni, hogy ha nem olvasom a problémát, akkor nem létezik.

Tv-m nincs, de elég sokat olvasok híreket. Sajnso az ilyen betegség, baleset és hasonlókkal nem nagyon lehet mit tenni. Ha látom, hogy valami olyasmiről van szó, amiben esetleg valamilyen módon tudnék segíteni (admányozás, önkénteskedés, bármi) akkor abba igyekszem beszállni.

Emellett nem is tudom, egyszerűen tudomásul veszem a tényt, hogy a világ olykor szörnyű hely, és nem ettől teszem függővé az életkedvem.

2020. jan. 21. 08:52
 18/19 anonim ***** válasza:
49%

Arra gondolok mindig, hogy ami most olyan nagyon megrázó számomra, az mennyire jelentéktelen is a világban.

Mondjuk a karambol/megölte a feleségét híreket ha lehet, akkor kerülöm. A gazdasági, politikai, tudományos híreket (világ és magyar is) kénytelen vagyok követni, mert az alapján próbálom kitalálni, hogy milyen devizába váltsam a fizetésemből megtakarított részt.

Ami nekem bejött, az a hírlista, aminél a címekből ki lehet deríteni, hogy mi történt. Ha rossz paszban vagyok, akkor csak onnan tájékozódok.

2020. jan. 21. 11:00
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
Nincs nálunk TV, nem hallgatok rádiót, nem nagyon olvasok újságot (vagy ha igen az olyan témájú ami nem negatív dolgokról szól), nem nézek híroldalakat,Instagramon, YouTube-on pedig pozitív, motiváló személyeket követek. Facebookon látok néha negatív cikket, de nem olvasom el, és nem is facebookozom sokat.
2020. jan. 21. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!