Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A világ mindigis ilyen rohanó...

Brinkbrunk kérdése:

A világ mindigis ilyen rohanó volt és rossz volt az embereknek benne élni és lakni létezni!? :-o

Figyelt kérdés
mondjuk már az ős/kő korban az ókorban és a középkorban is a dualizmus korában is.

#evszazadok #a nagyvilag #az emberek -elete.
2020. jan. 19. 23:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen nyilvánvalóan az emberiség valaha volt legjobb éveiben élünk. Várható élettartam, lehetőségek, demokratikusság, alapvető szükségletekhez való hozzáférés és egy rakás egyéb tekintetben soha nem volt ennél jobb. 1900-ban 50 év alatt volt a várható élettartam, ma Afrikai legszerencsétlenebb országai is efelett vannak picivel, valahol meg közelítik a 85-öt. Vannak hátulütői az információs és ipari forradalmaknak, de az előnyeik többszörösen meghaladják ezt.
2020. jan. 20. 06:10
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

Jah biztos tök jó volt az őskorban fázva, éhezve napokig hetekig keresni egy mammutot leölni, ha mákod volt túl élted. A nők meg a férfiakra voltak szorulva megerőszakolták őket. No romantika. Sima szülésbe is bele haltak a nők.

Középkor se volt hú de jó. Mikor kialakultak a városok, a szart az utcára öntótték, nem volt csatornarendszer. Ma egy szomszéd városba15 perc alatt eljutsz kocsival, anno mehettél gyalog, lóval, szekérrel, biztos kényelmesebb volt. Nem volt annyi stressz akkor? Ha szegény voltál, télen meghaltál az egész családdal, sz.ar az éhhalál es a fagyoskodás. Tavasszal mehettél ki a földre látástól vakulásig dolgozni. Ha cseléd voltál, úgy használtak ki ahogy csak tudtak, fizetést ritkán osztottak. Kórházak, tapasztalt orvosok, gyógyszerek nem voltak mint ma... folytassam?

2020. jan. 20. 09:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#7 Ez kb a leghulyebb dolog amit életemben olvastam 😂

Valaki egészen konkrétan talált egy módot, hogy a saját jogai miatt puffogjon,es visszasírja azt, amikor az élete nem ért volna többet egy kutya életénél. Beszaras.

2020. jan. 20. 13:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszike a kérdésemre adott válaszokat, válaszukat mindenjot kívánok önöknek is viszlat.
2020. jan. 24. 01:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt mindig ilyen gyors, rohanó, és rossz. A kor követelményeinek megfelelően volt benne jó-rossz dolog, volt, akit érintettek ezek a dolgok, volt, akit nem, nem volt ennyire nyitott a világ mindenki előtt, nem láttak ennyire rá a másikra az emberek, mint ma. Összesítve régen jobb volt.
2020. jan. 24. 06:40
 16/16 anonim ***** válasza:
én inkább élnék egy XXI.századi gazdálkodós világban, ahol nem idegesítenek a főnökök
2021. máj. 12. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!