Mire föl a rajongás a sztárok, celebek és más médiaszemélyek iránt?
#2.: ki az a Molnár Krisztián és mit csinál, hogy annyira szeretik?
Én még csak nem is hallottam róla, de gondolom nem sokat veszítettem...
Általában a youtuberek között is (nem minden esetben!) de legtöbbször az lesz sikeresebb,akinek már alapból van egy erősebb anyagi háttere.
Hogy miért? Olyan videót ki nézne, amilyen életet ő is él. Azért nézik sokan őket,mert ők is olyan életet szeretnének, erre vágynak amit látnak. Az más kérdés,hogy a kamera előtt azt mutatják amit szeretnének, de ugye mi csak ezt látjuk, a jót.
A színészekre,influencerekre, és sok más a médiában szereplőre szerintem ez igaz. Ők ezt kihasználják, megélnek belőle.
Mire hármat számolsz!
Speciel, hajtok el minden orgánumot, ahol felbukkan egy "sztár". Nem tud lekötni, hogy milyen nevetséges dolgokkal próbálnak meg "felszínen" maradni, - az pedig a firkászt, médiagurut minősíti, hogy milyen igénytelen baromságokkal keresi a kenyerét. Amin csak fogást találok a technikával, - reklámot és "sztárhíreket", - online gyalultatok a gépemen, - ne is lássam senki pofáját azok közül, akikre "sztárként" mozdul a média. A legjobban azon voltam legutóbb kiakadva, hogy van olyan igénytelen, buta ember még mindig a médiában, aki a halála óta nem tud leszakadni arról a szerencsétlen diannáról. Vicc! -Bár inkább nem is annyira vicc, - hanem röhej...
Én azokat a "sztárokat" szeretem, akik - az én értékrendem szerint - letettek valamit az asztalra.
Ezek általában általam nagyon jónak tartott színészek vagy írók, mert én ebben a világban mozgok (mármint úgymond "rajongóként"), és ez érdekel.
Youtube-csatornákat nem nézek, így őket nem ismerem, és bevallom őszintén, így nem is tartom valami sokra ezt a műfajt. Nem ítélem el, mindenki azt csinál, amit akar, de én nem kérek belőle.
Sportrajongó sem vagyok, így bár őket nagyon tisztelem a teljesítményük miatt, nem foglalkozom nagyon velük.
A színészek közül többek között nagyon szeretem Tom Hanks-et, mert amellett, hogy zseniálisan játszik, még emberként is tiszteletreméltó és abszolút nem szállt el. Nem szeretem a celebeket és a celebkedő, magukat nagyra tartó színészeket sem. Azt értékelem, aki a siker mellett normális marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!