Előfordult, hogy anyagi kockázatokat vállaltatok valamiért, de nem jött be?
Figyelt kérdés
Anyagi (esetleg emellett még más) kockázatokat vállaltatok valamiért, aztán kudarcot vallottatok és mégnagyobb gáz lett?2020. jan. 13. 10:31
1/3 anonim válasza:
Elő. Aki nem kockáztat az nem is fog nyerni. Viszont sosem kockáztatok többet annál mint amit anélkül elveszíthetek, hogy nagymértékben romlana az életminőségem. Magyarul: ne tegyél fel mindent egy lapra.
2/3 anonim válasza:
Igen többször is,befektetés nélkül nincs haszon.Sok mindenbe belefogtam már amiből hasznot vártam de csak egy valami jött be igazán a többinél nullára jöttem ki.Folyamatosan keresem a lehetőségeket de nem teszek fel mindent egy lapra.
3/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem lehetett előre látni, hogy ekkorát fogok bukni. Folyamatosan a legrosszabbul alakultak a dolgok, ez a mai napig így van.
2020. jan. 13. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!