Facebook üzenőfalon bunkóság, ha valaki a születésnapi köszöntéseket nem köszöni meg, hanem csak lájkolja őket?
Nem bunkóság, de szerintem a szöveg kimásol&beilleszt sem tart sokkal tovább.
Én egyébként ki is kapcsoltam, így nem látják mások mikor van a szülinapom. Részemről nincs ilyen probléma. :D
Miért kellene egyenként megköszönni?
Sokan csinálják, hogy egy csokorban köszönik meg mindenkinek, amikor lezárul a hacacáré.
De én is eltüntettem már vagy 4 éve a szülinapom, (fárasztó volt és felesleges) a barátaim nem a Facebookon köszöntgetnek.
Emlékszek mikor 13 éves voltam, s a szüleim azon voltak kiakadva, hogy csak ,,Köszönöm"-mel köszöntem meg vamelyik felnőtt ismerőszömnek ,,Köszönöm szépen" helyett. Meg leíratták egy papírra mindenki nevét, aki felköszöntött (20-30 személy), s elvárták, hogy én is felköszöntsem őket, mert ,,Ez egy tartozás, s vissza kell adni". Hogy ki voltak akadva, mikor egyet kifelejtettem...
Az internet NEM így működik. Azok akik felköszöntenek csak azért teszik, mert a FB kijelzi. Mióta kikapcsoltam ezt a funkciót max 3-an köszöntöttek fel szülinapomkor.
S aki meg felköszönt az nem figyeli, hogy mit hová írtál vagy like-oltál ott.
Pl: 10.-én egyik unokatestvéremnek szülinapja volt. (kijelezte a FB) Fel is köszöntöttem. Mikor like-olta, azt még láttam, mert még fenn voltam FB-on, de hogy kommentelt-e valamit vagy sem azt nem tudom. S nem is igazán érdekel. (Van hogy felnézek FB-ra s 10 értesítésem is van... S az ilyen kis apróságokat nem tartom számon)
Azt csinálsz amit akarsz. Ha nagyon sok van, a legegyszerűbb, ha másnap olyan színes betűkkel kiírod, hogy köszönöd mindenkinek, s kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!