Szerinted ez bunkóság?
A születésnapodon x ember (ez az az eset, mikor szerint abszolút irreleváns, hogy 3 vagy 300 emberről van szó) felköszönt a Facebook-on. Te senkinek nem köszönöd meg, mindössze egy like-kal reagálsz vissza.
Ha te vennéd a fáradtságot ahhoz, hogy felköszönts valakit születésnapja alkalmából és ő nem köszönné ezt meg, megharagudnál vagy nem érdekelne különösebben a dolog?
Be van állítva, hogy csak én látom a születési napon, tehát nem küld senkinek értesítőt, névnap alkalmával meg hibernálom a fiókom, hogy ne TAG-eljen be senki és így nem kell köszöngetni. És nem leszek bunkó. ;)
De én meg minden ismerősömnek előre megírom, hogy "Boldog születésnapot" üzenwtbe, vagyis elöző nap megelőzve a rendszert ezzel mutatva, hogy engem nem a facebook értesít hanem tudom előre élete legszebb napját az illetőnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!