Férfiak! Volt már olyan hölgy az életetekben, akire 10 milliónál is többet költöttetek?
Figyelt kérdés
Nem egy összegben, hanem úgy összességében a pár hónap, év alatt.
És miért?
Szerelem, tisztelet, sajnálat miatt?
2020. jan. 11. 12:56
21/28 anonim válasza:
...plusz ha valaki pénzzel méri meg a gyerekszülést, az a leggusztustalanabb gyerekkereskedőnél is aljadékabb.
22/28 anonim válasza:
Olyan jó, hogy mindenbe belemagyaraztok valamit, de a vége az, hogy tőletek mit miért nem lehet elvárni. Amúgy a 19es se írta, hogy konkrétan tőled, xytol várja el, hanem a férjétől megkapja ezeket, ennyi.
23/28 anonim válasza:
Rendszerint olyan pasit fogok ki aki azt várja el, hogy én tartsam el őt. Nem mintha én nőkènt elvárnám, hogy eltartsanak, de szerintem ez elég durva. Szerintem egyre kevesebb "beetethető" pasi van aki milliókat költ a nőre, sőt, azt várjàk el, hogy még te fizesd az ő vacsoràjukat is. Tisztelet a kivételnek, akit nem megetetnek, hanem MAXIMUM önszàntàból szeretne tipikus amerikai családfő lenni, aki egymaga tartja el a gyerekeit és a feleségét. Természetesen az sem baj, ha valaki nem ilyen, de benèzte eddig mind, mert én senki farkàt nem fogom eltartani! :)
24/28 anonim válasza:
Kérdezz meg egy elvált férfit.
25/28 Sunshinedoll válasza:
Az itteni férfiaknak sose volt ennyi pénze, és egy részük még saját magára is sajnálja a pénzt, nemhogy nőkre.
26/28 anonim válasza:
Ez szép leszűrés volt :D Sajnálom, hogy egyeseknek ilyen felfogása van. Én is biztos sajnálom a pénzt:) Vicc az egész, mert aki nem költ többet valaki a nőre akkor azt már lenézik. Ja meg ide csak csórók járnak:D Akkor r.bancok is nem? Hogy lehetnek ilyen buták az emberek! Látszik, hogy ez a gyk...
27/28 anonim válasza:
De undorító itt egy két férfi,de komolyan. Isten óvjon engem a sóher férfiaktól. :D :D :D legundorítóbbak.
Amíg nincs gyerek,egyértelmű hogy mindent felesben,de onnantól kezdve hogy teherbe esek,mindent adjon meg nekem és ne szenvedjek hiányt semmiben sem,attól függetlenül hogy egy ideig nem dolgozok.
De egyébként ezeket azok a férfiak írják akik 250.000 keresnek max havonta,tán ha 1 milliójuk van félrerakva jó esetben,szóval nem is tudnának miből adni. :s Jó lehet a semmire sóhernek lenni. :D
28/28 anonim válasza:
Nem tudom honnan jönnek ilyen hülye p.csák, de komolyan kezdem élvezni :D Olvasni és értelmezni luxus. Mitől sóher valaki? :D Komolyan egy filléred nincs egy pasira se, de ha van azt majd vissza kamatoztatod és akkor a sóher?:) Gondolom énXD Nem kell keresnem nőt viszont mégis vannak érdeklődőim. Itt már baj van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!