Nektek melyik tetszik jobban? A hölgy vagy a lakás?
https://www.youtube.com/watch?v=Agl-MhMQe_w&t=383s
Ti is irigykedtek Berkire? A palotájára, vagy az intelligens bombázó asszonykájára vagytok irigyebbek?
Ez ház?
Borzalom.
Az asszonkáját eddig csak fotó formájában láttam, úgy csinoska volt, de így animálva kissé csalódás.
Jesszus :D
Hz egyaltalan nem tetszik, a no meg miota bombazo? Szerintem a magyar atlagot kepviseli
Egy helyre jarunk veluk edzeni egy csoportos boxra. Allati igenytelen deszka az a no es ronda is meg agressziv es mkndig szetoltja a berkit. Mar sajnalom . Nem hiszem,h tovabb birja,mint Pamelaval.
Nagyon igenytelen csovinger a haz. Legabb greslapra tellett volna,nem ez a lehangolo olcso parketta.
A házat nem tartom palotának, de nem is láttunk a szűk lyukakon kívül mást. (Legfeljebb a szomszéd tűzfalát)
A nő?
Egy kacsacsőr orrú, apró malacszemű, ritka hajú, jelentéktelen buksza, olyan vastag karokkal mint egy hentes.
Csodálkozom Berkin, mert az ő pénzével milliószor jobbat találhatott volna.... házat és nőt is.
Hajjaj Berkiberkiberki... ide tolod a kis linkedet, hogy nagyobb nézettséget mutogathass a szponzoroknak... jaj, mindjárt elküldöm az ismerőseimnek is, hogy fussa nektek óvszerre, de sajnos még mindig nem tudod hogyan kell használni.
Tényleg soha, soha nem fogom megérteni, hogy olyan faszikkal mint amilyen te is vagy, hogy képes nemhogy egy ilyen, de bármilyen nő lefeküdni. De még gyereket is szülnek neked. Pici kis szereplőket és reklámfelületeket. Tapétáért meg pozdorjáért Berki! Arccal előre, nyíltan felvállalva mindezt. Nem hiszem, hogy valaha is megértem majd. Szerintem addig lehet hasznos az olyan karakter mint te, ameddig az emberek rajtad vezetik le a mások iránti gyűlöletüket, de innen úgy tűnik, a gyűlölet gerjesztésével próbálsz profitot termelni. Hát nem hinném, hogy ez működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!