Kiakadnátok, vagy ti hogy reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Anyut megkértem, ha már úgy is megy a Penny-be, a mellette lévő dohányboltból hozzon nekem dohányt. Mivel már indult, mondtam, hogy odaadom az árát utólag. Nem ezzel van a baj, hanem az eladóval. Kétezrest odaadott a dohányért, az eladó mondta neki, hogy még 200 forintot adjon. (Nem tudta a pontos árát anyum.) A tasakot, meg a blokkot odaadta, el is rakta mindkettőt. De mivel 2190 forintba kerül, a visszajáró tízest szó nélkül nem. Gondolom sejtitek, hogy nem egy tízessel van a bajom, pofátlanságáról. Nem tagadom, én nagyon kiakadtam. Mégis hogy képzelte? 74 éves anyámnak csak úgy nem ad vissza. Itthon nézem a blokkot, mert azzal jött haza, hogy megint drágult a cigi. Így jött szóba a 10-es "visszanemadása". Most komolyan, menjek vissza reklamálni? Nem égetem magam egy tízesért, de maga a módszer nem tetszik. Mi jogon teszi el a 2200 forintot szó nélkül valaki visszaadás nélkül? Kicsit hülyén fogalmaztam, de a lényeg szerintem érthető, mit akarok ezzel kérdezni.2020. jan. 10. 12:05
11/13 A kérdező kommentje:
Nem lakunk egy lakásban, nincs hová kirepülnöm. Társasház, van sajátunk. De nem ez volt a kérdésem. Pontos összeget azért nem vitt, mert neki nincs bankkártyája. Gondoltam, kifizeti, én meg odaadom neki. Ne kanyarodjunk el a lényegtől, miért kéne magyarázkodnom? De akkor leírtam, mi a helyzet.
2020. jan. 10. 14:38
12/13 anonim válasza:
Így jár aki bagózik. 2190 ft azért hogy szennyezd a saját egészséged, ebből 100 db zsemlét lehetne venni...
13/13 anonim válasza:
“Így jár aki bagózik” Más termékkel is ugyanúgy lehúzzák... Ő pénze, hadd költse már arra, amire akarja. Egyébként én is nagyon utálom ezt, nagy pofátlanság. Sose kérek vissza 10, 20, 50 forintokat se, de amikor maguktól szó nélkül nem adják vissza, az felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!