Fiúk, ti mit reagálnátok egy ilyen szituációban? :D
Ha a buszon/utcán sétálva/ stb. egy, nagyjából korodbéli lány leszolitana? :'D
Azért érdekelne, mert a busszal, amelyikkel reggelente utazok, szokott egy srác is menni, néha észrevettem, hogy pár pillanat erejéig engem néz, egyszer elkaptam a tekintetét és rámosolyogtam:D és mivel imádok emberkéket megismerni, haverkodni, gondoltam majd leszolitom valamikor:DD
szóval, úgy általanossagban, ti hogyan reagálnátok, ha valaki random leszolitana titeket?
És ezzel kapcsolatban, milyen duma lenne az ami bejonne nektek? (ezzel kapcsolatban ötleteket is szívesen elfogadnék:D)
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat <3
Valószínűleg csak az üres ülőhelyet kereste.
Ha nem szórakozni akarsz rajta, akkor lehetne róla szó pár értelmes kérdés erejéig beszélgetni vele.
Koszonom a válaszokat, majd meglátom, mi sül ki belőle :D
Semmiképpen nem "poénből vagy fogadásből" mennék oda, egyszerűen csak szimpatikus és legalább a nevét szeretném megtudni, legroszabb esetben is csak egy "bocs, mennem kell" -el elmegy:)
Utolsó valszolo:a buszon ő ült és én álltam, szóval nem hiszem, hogy másik ülőhely utá kutatott volna:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!