Miért undorodom ennyire az emberektől?
Én is így vagyok. Szerintem én hiperérzékeny vagyok, mert mindent sokkal jobban megfigyelek, észreveszek, legyen az látás, szaglás, ízlelés... és az emberek hibáit, legyen az külső vagy belső, előbb észreveszem, mint mások.
Amúgy a magyar ember ritka igénytelen, mi sokat mozgunk külföldön, de azonnal kiszúrom a másik magyart vagy bármelyik posztkommunista államból jött keletit. Úgy ölözködnek, olyan lepukkantak, a hajuk, az arcuk, a testalkatuk, a ruháik... a magyarok 99%-áról lerí, hogy csóró magyar.
Amúgy én is kellemetlenül érzem magam sok ember között, de a sok igénytelen, beteg, mindenféle fertőzést hordozó ember miatt van így. Na meg a rengeteg kutyás miatt, akik a kutyáikat a székre-étkezőasztalra teszik, meg akik nyalogatják a kutyájukat - fogalmuk sincs ezeknek, mennyi betegséget hordoz egy kijáró állat. Undorítóak.
13-as.. nem egészen erre gondoltam. Írtam is, hogy teljesen normális emberektől is undorodom, nem azért mert gusztustalanhl öltözik fel. Kutyámat meg imádom, halálra tudom ölelgetni őt :)
Úgyhogy eléggé félreértettél, nagyon mások vagyunk, nem hasonlítunk semmiben :)
"Nem írtam, hogy tökéletes vagyok. Magammal is rengeteg problémám van, (...)"
Pontosan itt van az eb elhantolva!
Ha rendezed a belsö érzelmi világodat, megváltozik a szemléleted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!