Ilyen jól keresnek a magyarok (gondolom főleg a pasik), akkor miért panaszkodnak, hogy nem jut nekik pár nettó 340 ezerrel?
Ezt az adataink is megerősíteni látszanak, a teljes adatsorban a nettó medián 340 000 forint lett, ami jóval magasabb, mint a becsült országos átlag (nettó 240 ezer forint). A szórás elég nagy, a válaszadók kétharmada (67 százalék) az átlag alatt keres, erősen torzítja az átlag értékét, hogy saját bevallása szerint a 46 ezerből majdnem 2000 ember keres egymillió forint fölött.
Aki jól keres annak mindég jut, az hogy ff vagy nő teljesen mindegy sztem.
Ja, én cseszett xarul keresek, nettó 70,800,- szakmámba helyben, szval ja ilyen is van, és a statisztikát a mi fajtánk adják, hogy az ország jól teljesítsen munka viszonyba legalább is.
Xexuális kategória? de mié?
Nem trollkodásból, de aki szerint olyan hihetetlenül jó fizetés a nettó 340 (Budapesten!), az írja már le, hogy ő hogy jön ki ennél jóval kevesebből.
Mert amennyiben albérletet/lakáshitelt kell fizetni, ez a 340 kb. arra elég manapság, hogy ha valakinek nincs gyereke, autója és költséges hobbija, akkor úgy ahogy el tud lenni, minimálisan megtakarítani. Ez messze van a jóléttől, legalábbis szerintem. El nem tudom képzelni, egyesek hogy képesek kijönni ilyen 170 ezrekből.
Nehogy azt hidd, hogy a dokik annyit kapnak.
Hálapénzzel esetleg, de az meg hivatalosan nincs
Budapest szerint a nettó átlag 240.
A valóságos országos nettó átlag 130.
Sose higgy a statisztikáknak, mert abban benne van a havi 10 millát kaszáló vállalkozó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!