Hogyan lehet egy ilyen embert leállítani aki folyamatosan zaklat régóta?
Szóval van egy ember aki folyamatosan zaklat,kb egy éve kezdte azzal,hogy kamu facebookot csinált a képeimet eltorzította shrek fület rakott rám meg ilyenek és ocsmányságokat írt vele az ismerőseimnek.Utána engem,anyukámat meg barátnőmet felregisztrálta egy társkereső oldalra.Folyamatosan hívogatnak éjjel magántelefonszámról és amikor felveszem nem szól bele senki,ha nem veszem fel akkor addig csinálja amíg fel nem veszem,a multkor három órán át próbálkozott,és akkor meguntam és felvettem...Felrakta a család összes kocsiját a jófogásra,és december 24-én reggel arra mentem ki,hogy egy csapat kankissebségi emberke méregeti a kocsimat és közölték,hogy “gyöttünk az ótóért” (bár nem tudom,hogy nem esett le,hogy kamu amikor egy magyar papíros balkormányos e60-as bmw-t nem igazán adnak 375 ezerért na mindegy...)Aztán felrakta a telefonjaimat is,a ruháimat,bútorokat,de ami a legjobban fájt,hogy még a kutyámat is...Futárt rendelget,pizzát,meg a multkor szexjátékot is...A facebookra,ha kirakunk egy képet olyan profilok kommentelnek alá,hogy például az egyik név a nevem a másik meg például balheréje,de az összes testrészem,szervem,használati tárgyam és minden mást felregisztrált ezzel beírogatja pl:,hogy milyen stabil vagy gazdám meg ilyenek,egyet letiltatok jön a következő...Komolyan mondom kész téboly az életem és a barátnőm már fél és azt mondta nehéz,de szünetet kéne tartanunk,mert fél mellettem...
Mit tehetek?Hogyan lehet egy ilyen elmebeteget megtalálni?Valakinek volt hasonló?Annak mi lett a vége?Fajulhat ez tovább is?
A válaszokat köszönöm.
Czibók Laci "szakosodott" trolljai kispályások az antimédiákhoz képest. Ők nem csak fiókokat gyártanak és képeket, videókat szerkesztenek trollkodásból, hanem kirúgatják az embert a munkahelyéről például.
Egyébként kamu a kérdés. A rendőrség biztos nem nyomozott semmit, mert ilyen pitiáner ügyekben a Facebook egyáltalán nem ad ki nekik adatot, így nincs is amin elindulhatnának. Az hogy követett a bevásárlóközpontba inkább vicces, mint hihető. Ugyanilyen vicces, hogy mindig más telószámról hívogat. A valóságban nincsen ilyen. A hajléktalanos aktiválós dolog már régen nem működik, évek óta. Meg biztos egész nap a buszokat járja, hogy elveszett iratokat találjon :) :) :) Mellesleg azért mert egy számról felhívott valaki háromszor, még csak aktát sem fog nyitni a rendőrség, nem hogy még nyomozzanak is hogy kiderüljön hogy kinek a nevén van a szám, hogy annak az illetőnek elveszett az irata stb....
Elég gyenge kamu kérdés volt.
Azt valóban nem írtad szó szerint, hogy a Facebook kiadott adatokat, de áruld már el, akkor hogyan nyomozhatott a rendőrség és hogyan találhattak IP címeket.
Idézlek: "A rendőrség ip-cím alapján nyomozott ahogyan mondtam is,de mindig bevásárlóközpontok meg ilyenek,frekventált helyek ahol van wifi,sőt több megyéből"
Talán te magad nyomozgattad ki?
A 18. hozzászólásról lemaradt:
Alap, hogy senkinek (!) nem ajánlott szólni a változtatásokról, - különben kezdhetsz mindent elölről!
-Tehát a szüleidnek is elég bőven annyi, hogy telefonszámot változtattál, - a miértjéről meg már nem tartozol senkinek számadással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!