Mi az oka ennek, hogy évek óta ezt csinálja velem folyamatosan?
Normális ,nem bunkó válaszokat szeretnék kérni !
A párkapcsolatomba bele szól ,meg szólja a most már exeimet,(miért vele vagyok,csak kihasznál,ez a f..sz kell neked? miért laksz nála(ő kért meg ,hogy költözzek hozzá 2 szintes családi házban 4 en el fértünk amit anyám ismét csak kritizál4 ! ...stb...)
Több iskolai végzettségem van ,jelenleg állást keresek pár napja,besokaltam az állandó 12-14 órázásokból semmi szabad időm nem volt ,tönkre tette a társasági és magán életem is ,bele is fáradtam.(25 vagyok)
Egyik ismerőse szolt ,hogy keres egy dekoratív leányzót egy újságos "üzletbe" és miért nem megyek oda? (pl a déli pálya udvar alatt vannak ilyen kukszlik...)
Nem vállaltam el ,az sem tetszik neki ordít ,üvölt ... Soha nem dolgoztam ilyen helyen , nem is bírnám ot sokáig ahogy ismerem magam (maga a környezetre gondolok)
Mindig mindent megszól,beleszól ,ha nem úgy történik valami ahogyan ő azt elgondolta már engem pocskondiáz !
Sajnos haza kellett költöznöm,mivel külföldről jöttem haza .
Sajnos nincs már meg a párkapcsolatom, annyira bele szólt ,hogy a párom sem tudta tovább tolerálni neki , mellesleg sajnos miatta is mentünk szét !
Folyamatosan nyagatta ,miért vagyok nála ennyiszer, szinte nem is lát stb...senkihez nem tudok oda költözn iakikhez lehetett volna,ők kint maradtak .
Akkor tisszázzuk !
Nem jövök megyek ,több mint fél évente jöttem haza anno 1 hétre !
Nem volt soha átjáró ház ,mivel ezt én nem akartam !
Mellesleg légyszíves gondolj már abba bele milyen olyan helyen dolgozni ,ahol meg örülnél nem az ujságos bódéval lenne iss a gond hanem azzal amit írtam ZÁRÓJELBEN!
És persze azt ne felejtsük el ,ki nyalták a fenekét ,mit vegyenek neki ha jönnek én mindig azt mondtam ,hogy semmit nem kell venni neki !
Állandó unka viszonyom volt mindig is ,és az ,hogy 25 éves létemre itthon lakom jelenleg és csak nyelnem kell a pocskondiázásait és meg mertemni kérdezni ,hogy mennyi az annyi havonta,megint csak cirkuszolt !
8 órában nem akarok 50-ért el menni ,mert az hol érné meg nekm ?
Egy albérletet nem tudnék ki fizetni belőle ,és még nem is tudnék enni !
Látom még most sem érted !
Ha a páromal laktam ugyan úgy fizettem a számlákat nem ingyenélő vagyok mint manapság a többi ,ne keverj össze velük köszönm ,mert ezt most ki kérem magamnak ! :)
Mellesleg az ide oda jövés menésem nem hetente változott ! olvasd el még egyszer amit le írtam és légyszíves értelmezd előtte ! köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!