Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha muszájbol felmegyek Peste...

Ha muszájbol felmegyek Peste 20 évesen találok munkát végzettség nélkül? És hogy lakjak? 20l

Figyelt kérdés

Nincs végzettségem, pultos tapasztalatom van de a pultozas minden helyen mas minden helyen mas menet, sok ido betanulni.

Nekem főleg mert nem tudok figyelni, nem erdekel.

Most Miskolci vagyok, de itt nincs semmi munka, fel szeretnék menni Budapestre csak nem tudom kezdetben hol lakjak es hogy van e eselyem munkát találni.

Szerintetek?

Tanácsok?

Penzem sincs....tudom nehez lesz

2019. dec. 30. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8 általánossal egy csomó mindent nem csinálhatsz az alap melók közül. A költözéshez minimum kéne olyan 400k, de az is elég szűkös (egy havi nagyon szűkös megélhetés, az első havi szobabérlet meg két havi kaució).
2019. dec. 31. 08:48
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Keress melot Pesten es jarj be Miskolcrol amig nem gyujtesz eleg penzt egy alberlethez, mas megoldas nem igazan van, ugy gondolom.
2019. dec. 31. 08:56
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Menj el áruházba. Nem kell végzettség. Inkább Sparba menj vagy Lidl, Aldi ott 190 nettó körül kapsz. De ha hiányod van a kasszában, akkor levonják. Néhány pékségbe is felvesznek eladónak végzettség nélkül pl. lipóti. Vagy menj el hostessnek. Vagy legyél szexmunkás. Csak fizess adót magad után, és akkor legális. Illetve szoláriumokba szoktak, recepcióst keresni. Vagy esetleg, konyhára kisegítő munkatársnak. Talán a gyárakat tudnám még ajánlani. Suli nélkül vajmi kevés lesz a fizud, ráadásul pesten egy kis lyuk is 100 ezer felett van. Inkább pest megyébe költözz, és ott keres albérletet. Vagy munkásszálló.
2019. dec. 31. 17:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs ismerősöd akihez odaköltözhetsz pár hétre amíg találsz valamit?
2019. dec. 31. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!