Lányok, akik állandóan összefogják a hajukat: Miért nem kiengedve hordjátok?
Sok olyan ember van a környezetemben, akinek hosszú és gyönyörű haja van, de sose láttam kiengedett hajjal.
Minek kell annak hosszú haj, akik sose engedik ki a hajukat?
Mert ahhoz, hogy kiengedve normálisan álljon, nekem vasalgatni kell meg minden. Nem tesz jót neki és időigényes is, reggel pedig abból van a legkevesebb.
A hosszú haj azért kell, mert a kifejezetten rövidtől még csúnyább leszek, a bob és a többi olyan meg, amit kiengedve kell hordani, szintén állandó vasalgatással járna.
Nem mindenkinek jó szerkezetű, könnyen kezelhető a haja.
Azért, hogy különbözzenek azoktól, akik mindíg kiengedve hordják.
.
"akik sose engedik ki a hajukat"
Hogyan mossák úgy?
Azért mert nagyon könnyen kócolódik, ha csak rövidebb időre engedem ki (pl. amíg hajmosás után megszárad) akkor is nagyon nehéz kifésülni utána; ráadásul kiengedve mindig beleakad mindenbe.
És azért hosszú a hajam, mert egyrészt megszoktam, és sokszor nehezen változtatok a rég megszokott dolgokon, másrészt pedig, ha rövidebb lenne a hajam, akkor se nagyon lenne kiengedve, akkor meg már inkább hosszú copfom legyen mint rövid, így jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!