Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányom szinte minden nap...

Lányom szinte minden nap állandóan a volt páromat mondja, meg nevet a viccein amit a közösségin lát! Gyakran beszélnek is. Miért?

Figyelt kérdés
Lányom 25, az exem 34 éves. 5 évig éltünk együtt egy adott házban, jól kijöttek akkor is. 1 éve szakítottam az exemmel.
2019. nov. 12. 00:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy ti szakítottatok, az nem jelenti azt, hogy akkor a lányodnak is automatikusan rosszban kell lenni vele.
2019. nov. 12. 02:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar ez téged? Nem kötekedésből kérdem, hanem teljesen őszintén érdekel. Attól félsz hogy összejönnek?
2019. nov. 12. 07:11
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Az is lehet, hogy bejön neki az exed. 9 év nem olyan nagy korkülönbség.
2019. nov. 12. 07:12
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudnának összejönni mert távolság van köztük! Az exem visszafogottabb tipus egyébként is,meg szerintem tisztelne ilyen szempontból engem.
2019. nov. 12. 08:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért a te korodra is kíváncsi lennék, ha 25 a lányod, akkor te kb 40 felett lehetsz. Lehet, hogy a leányzó többet képzel a dologba, de miért ne lehetnének jóban? Fordítva se egyszerű, mikor szülőként kedveled meg a lányod párját és szakítanak, csak ott van egy generációs különbség, itt pedig nincs.
2019. nov. 12. 09:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Simán összejöhetnek, ha akarnak. A távolság ellenére is, ezzel ne áltasd magad. Ha akarják megoldják. Az már más kérdés hogy ez hogyan is nézne ki, hogy egy lány összejön az anyja exével. De az ő dolguk. Ezt te elfogadhatod, vagy nézheted rossz szemmel is.
2019. nov. 12. 09:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Nos...lehet,hogy tetszenek egymásnak,de egy gyerek szerintem soha nem tenne rosszat,és hozná kellemetlen helyzetbe a szülőt! Főleg ő nem. Nem olyan neveltetésben részesült.
2019. nov. 12. 10:27
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Miért, te olyan neveltetésben részesültél, hogy lányod korabeli pasikkal randizz? 😀 Mert egy 34 éves a 25 éves lányhoz illik, nem hozzád. Ha meg az exed, akkor nem értem mit hisztizel, gondolom amúgy sem volt hosszú életű kapcsolat. Szar helyzet lenne, az igaz, de két szingli felnőtt emberről van szó, nem szólhatsz bele.
2019. nov. 12. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Legalább családban marad😂
2019. nov. 12. 12:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy 5 évig voltunk együtt! Én 45 vagyok! És? Mi ezzel a gond?
2019. nov. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!