Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan ne menjek be dolgozni?

Hogyan ne menjek be dolgozni?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy szivas nekem ez a het most. Budapesten dolgozom,es holnap illetve 31.-en is dolgooznunk kell. Mivel itthon karacsonyoztam ezert meg videken vagyok es ma kellene vissza vonatoznom. Bar 31.-en csak 2-ig dolgozunk, viszont en itthon (130kmre Budapesttol) szilveszterezek a barataimmal ugyhogy utana egybol jöhetek haza. Majd szilveszterezünk és utána másnap megimt utazhatok vissza mert csütörtökön dolgozunk, aztán pénteken megint jönnék haza mert hétvégén megyünk rokonlátogatóba. Nekem ez rohadt sok pénzbe kerül. Kapásból ma 3000Ft-ot elvonatozok, aztán 31.-en megint 3000Ft aztán másnap megint 3000Ft vissza pestre és utána megnt 3000Ft haza, majd vasárnap megint 3000Ft. Ez így 16.000Ft csak azért mert nem akarják kiadni januar 2-3-ra a szabimat. Azt mondta a fonokom hogy azt mar ev elejen ki kellett volna kernem, es eselytelen hogy megkapjam. Ti mit tennetek. En nagyon merges vagyok emiatt, ez hatalmas szivas nekem igy.
2019. dec. 29. 09:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

20#

A cég pedig a pénz miatt szeretné, hogy bemenj.

2019. dec. 29. 10:37
 22/27 anonim ***** válasza:
41%

Igen, sokan bele kalkulálják, és egy elromlott hűtőt, egy levált cipőtalpat, és sok más mindent is, nem egy 3000 Ft-os utazást...

Beszélj a közvetlen főnököddel, mint írtad, jó fej, ha el nem is enged, ad kölcsön 3000Ft-ot.

2019. dec. 29. 10:54
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

Igen, ilyen ez a felnőtt élet, nem megy minden úgy, ahogy szeretnének. A következő lehetőségekből lehet választani:

- A munkahelyed mégiscsak kiadja a szabidat (sok esélye nincsen)

- Beteget jelentesz (ami nagyon feltűnő lesz, és sanszos, hogy kirúgnak)

- Kigazdálkodod az utazás költségeit

- No és a legvadabb: mi van, ha nem mész el bulizni Szilveszterkor a haverokkal? Elképesztő, de emberek túlélték már ezt is.

2019. dec. 29. 11:04
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt hogy hasmenésed van 1-2 napig hihető és senki sem tudja le ellenőrizni.
2019. dec. 29. 11:16
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

A rokonlátogatást ütemezd át! Esetleg a szilveszteri bulit hagyd ki. Budapesten is tudsz bulizni így az utazást megspórolod.

Ha mindenáron részt akarsz venni mindenen amit leírtál akkor áldozd be azt a 15 ezret. A munkahelyeden párszol túlórázol és máris megvan a pénz.

2019. dec. 29. 11:21
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Jelentsd az esetedet a Munkaügyi Bíróságon, mert ez így nem kerek. Rohadtul nincs ez így rendjén, munkavállaló vagy s nem rabszolga.
2019. dec. 29. 12:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem írtad,milyen munkahelyen,milyen munkakörben dolgozol,de otthonról nem tudsz dolgozni?
2019. dec. 29. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!