Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan ne menjek be dolgozni?

Hogyan ne menjek be dolgozni?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy szivas nekem ez a het most. Budapesten dolgozom,es holnap illetve 31.-en is dolgooznunk kell. Mivel itthon karacsonyoztam ezert meg videken vagyok es ma kellene vissza vonatoznom. Bar 31.-en csak 2-ig dolgozunk, viszont en itthon (130kmre Budapesttol) szilveszterezek a barataimmal ugyhogy utana egybol jöhetek haza. Majd szilveszterezünk és utána másnap megimt utazhatok vissza mert csütörtökön dolgozunk, aztán pénteken megint jönnék haza mert hétvégén megyünk rokonlátogatóba. Nekem ez rohadt sok pénzbe kerül. Kapásból ma 3000Ft-ot elvonatozok, aztán 31.-en megint 3000Ft aztán másnap megint 3000Ft vissza pestre és utána megnt 3000Ft haza, majd vasárnap megint 3000Ft. Ez így 16.000Ft csak azért mert nem akarják kiadni januar 2-3-ra a szabimat. Azt mondta a fonokom hogy azt mar ev elejen ki kellett volna kernem, es eselytelen hogy megkapjam. Ti mit tennetek. En nagyon merges vagyok emiatt, ez hatalmas szivas nekem igy.
2019. dec. 29. 09:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Vonjak le a tobbletkiadasokra :D Igen minden allaskereses elott kikeresem az aktualis munkanapokat es osszeadom az utazasaim arat. Ez alapjan fogok munkat keresni. Rendkivul kedves gondolat 🙂

Eddig nem is volt ezzel baj mert ertelmesen megoldottak a hosszuhetvege elotti, vagy unnep elotti munkanapokat. Csak ez most egy kicsit gaz,hogy 31.-en rohadok majd haza, masnap meg rohanok vissza mert epp het kozepere esik 31.-e. En kikertem volna a szabimat csak azt nem adjak ki. Mindegy hagyjuk is. Megint megbantam,hogy feltevedtem erre az oldalra. Olyan cuki itt mindenki 🙂

2019. dec. 29. 09:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Főnököket sehol sem érdekli az alkalmazottik nyomora/problémája. Lényeg, hogy minél többet bent legyenek és dolgozzanak.

Ha a főnökökön múlna, akkor az év 365 napjában napi 24 órában dolgoztatnának minket.

2019. dec. 29. 10:03
 13/27 A kérdező kommentje:
Az en fonokom egyebkent pont nem ez a fajta. Vegtelenul kedves, csak tudom,hogy neki js megvan kotve a keze. Nem adogathat ki csak ugy szabikat. Neki is van egy felettese. Azon gondolkodom,hogy holnap szeped odabattyogok az o felettesehez es megkerdezem a 2.-at es 3.-at, bar gyanitom,hogy “nem” lesz a valasz.
2019. dec. 29. 10:04
 14/27 anonim ***** válasza:
57%

En mar karacsony elött megbeszeltem a fönökkel hogy szabikkal inditom az èvet.

Nem ertem ez miert nem opcio

2019. dec. 29. 10:07
 15/27 A kérdező kommentje:
Mert nagyon sokan dolgozunk es sokan kikertek mar elvileg ev elejen 2-3-ra a szabikat. Ezert nem adjak ki nekem.
2019. dec. 29. 10:08
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

Először is, a fő kérdésben nincs benne, hogy megkérdezd-e a főnököd...

Szóval lesz aki szabin lesz, akkor igen, jövőre vedd elő a naptárt,a 2021-t is, és már kérd ki a szabikat, most pedig nyeljél, minden cégnek termelni kell, hogy legyen fizetés mikor van kedved dolgozni menni.

Legvégül, képzeld el, sokan úgy keresnek munkát, hogy bekalkulálnak minden kiadást...

2019. dec. 29. 10:17
 17/27 anonim ***** válasza:
62%
Netalán úgy döntenél, hogy külföldre mész dolgozni, előtte azonnal gyere ide tanácsért!
2019. dec. 29. 10:19
 18/27 A kérdező kommentje:
Először is, nem hinném,hogy a legtöbben úgy keresnek munkát,hogy előre kikeresik egy évre a naptárban hogy mikor és hány napot kell dolgozni. Másodszor, egy olyan eseményt amiről azt sem tudjuk lesz-e vagy sem pl rokonlátogatást hogy kalkuláljon bele az ember? Ezt te is érzed,hogy hülyeség 🙂
2019. dec. 29. 10:20
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

Tehát szabadságot nem adnak ki, betegszabit nem akarsz, és a munkádat is meg akarod tartani. Elmondom a megoldást, ha te meg megmondod nekem, hogy hogy költsem el úgy az összes pénzem úgy, hogy megmaradjon az összes pénzem, de adósságom se legyen.

De mondjuk az jó ötlet, hogy odamész a főnihez. Biztos meg fogja érteni, hogy a saját szórakozásod fontosabb mint a meló és elenged bulikázni a haverokkal.

2019. dec. 29. 10:21
 20/27 A kérdező kommentje:
És ez nem kedv kérdése. Nagyon úgy akarod beállítani mintha lusta lennék dolgozni pedig ezt is leírtam már szerintem értelmesen (Aztán ezek után ki tudja neked mennyire értelmes :) ) hogy a pénz miatt nem szeretnék bemenni. Na de mindegy is. Köszönöm az eddigi válaszokat :) Szép napot! Sziasztok! 🙂🙂
2019. dec. 29. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!