Ha ti csak egy dolgot kívánhatnátok, és az biztosan teljesülne, akkor mi lenne az? (Nem troll kérdés, komolyan. )
Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 09:06
11/23 anonim válasza:
Ha volna két életem... az egyik csinálná a kötelességét, a másik egyből kipróbálhatná azt, amit a fejébe vesz, következmények nélkül.
12/23 anonim válasza:
Anyagi es erzelmi biztonsàgot hogy aggodàsmentesen élhessek.
13/23 anonim válasza:
Találkozzak a lelki szerelmemmel. Ketten megváltanánk a földet amennyire azt lehet.
14/23 anonim válasza:
Végtelen mennyiségû pénzt. Az minden gondom megoldaná.
15/23 anonim válasza:
Amíg élek legyek makk egézsséges.Semmi más nem kell.
16/23 anonim válasza:
Hogy életem végéig ne legyen egészségügyi problémám.
17/23 anonim válasza:
Hogy mindenki pusztuljon, akiről úgy úgy ítélem meg! :)
18/23 anonim válasza:
Hogy a gyógyíthatatlan betegségem lehessen gyógyítható.
19/23 anonim válasza:
Ha nem lehet elhasználni a "legyen végtelen kívánságom" hangzatú sablonkívánságot, akkor én a ruházkodással kapcsolatos fétiseimet szeretném megélni.
Jelenjen meg egy adott nő, egy adott ruhában, ha rágondolok, mindig olyan, amilyet elképzelek.
Vagy akár a múltba is szívesen visszautaznék, egészen az általános iskola 6. osztályáig. Szeretném újrakezdeni a dolgokat az akkori testemben, a mai eszemmel. Körülbelül onnantól számítom azt az időszakot, amikor nagyon sok mindent másképp csináltam volna.
26/F
20/23 Oszkár, a pozsgafa válasza:
Azt hogy én legyek a Mindenható. Létrehoznám a saját világaimat, elpusztíthatnám a Földet, újra létrehoznám, megfigyelném az emberek reakcióját egy idegen űrhajóra, készítenék egy bolygót ahol csak macskák vannak! És a Földet is elárasztanám macskákkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!