USA vs. Ny-Európa?
Tudom,hogy ilyen formában helytelen földrajzilag az,hogy ny Európa de ezekre az országokra gondolok:Ausztria,Németország,Svájc,Franciaország,Nagy-Brittania,Hollandia,Dánia,Norvégia,Svédország.
Az a kérdesem,hogy ti hova költöznétek ki szívesebben(trhát USA vs.ezek az európai országok)
Mi az ami szimpatikus(külön-külön),mi az ami nem
Más vélemények is jöhetnek,kíváncsi vagyok:)
:)
Nekem az USA egészségügyi rendszere nagyon nem tetszik. Oda akkor tudnék menni, ha valami híresebb kutató lennek, és biztos helyem lenne, mert amúgy zöld kártyát kapni se valami könnyű dolog. De! Ha sok pénzem lenne, akkor szívesen mennék, mert viszonylag szabadelvű ország, ahol aki fizet, elit felsőoktatást és nagyon menő (méregdraga) egészségügyi ellatast kap.
A ny-europai orszagok most tele vannak menekültekkel, valahogy egyikbe sem vágyom. De mondja el az, aki kint él, hogy mennyire igaz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!