Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Karácsony. Semmi értelme. Ti...

Karácsony. Semmi értelme. Ti is éreztek hasonlót?

Figyelt kérdés
:(

2019. dec. 25. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Igen! De csak azért érzem ezt, mert egyedül vagyok. Ha lenne családom, gyerekek akkor boldog lenne ez a 3 nap. Így csak azt várom hogy mikor lesz már december 27, akkor újra megindul az élet.
2019. dec. 25. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Sose felejtem el azt a munkahelyi beszelgetest, ami kb 14 eve tortent. Csak nok, 2 hettel karacsony elott.

En altalaban nagyon szervezett vagyok, szoval akkorra mar megvoltak az ajandekok, meg volt tervezve a menu, a bevasarlas nagy reszet elinteztem.

Ugy vagyok vele, hogy inkabb elobb, mint a tomegnyomorban kesobb.

Szoval a Hr-es no jott le kavezni, es el kezdett panaszkodni, hogy milyen stresszes, bla bla, mindenkit vegig kerdezett, en mondom, hogy minden terv szerint halad, elintezve. Azt a pillantast amit kaptam...mintha valami foldonkivuli lettem volna. Utana mar hozzam se szolt. Nem voltam erdekes, mert nem tudott panaszkodni.

Amugy az ajandekozos, kotelezo csaladlatogatasos resznek semmi ertelme.

A kozosen, telefonok nelkul eltoltott minosegi idonek lenne. Ha csaladom lenne, akkor tuti, hogy az lenne a hagyomany, hogy 4-5 napra elmennenk videkre, hegyekbe, es ott toltenenk ezt az idot. Egyutt.

2019. dec. 25. 11:33
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem egy érzelem!

Ez egy gondolat!

Az gondolataidért felelős vagy.

2019. dec. 25. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
13%
#3 a gondolatok miatt vannak érzelmek. Nincs gondolat,nincs érzelem sem.
2019. dec. 25. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

"Amugy az ajandekozos, kotelezo csaladlatogatasos resznek semmi ertelme."

Nekem is ez a véleményem, ha lehetne, 100 zöld kezet adnék.

2019. dec. 25. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem gondolsz a kajára, attól még lehetsz éhes. Ha nem gondolsz a hőmérsékletre, lehet meleged.

Ha váratlanul durran valami hangosan, nincs időd gondolkodni, megijedsz.

Vannak érzelmek gondolatok nélkül. De az érzelmek befolyásolhatják erősen a gondolkodást.

Nincs olyan érzelem, hogy "nincs értelme".

2019. dec. 25. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Ajándék egy kedves mosoly, az együtt töltött minőségi idő is. Amihez nem kell költeni. Egy barchoba játék is ajándék lehet.
2019. dec. 25. 19:22
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
#6 Az hogy éhes vagyok az nem érzelem. Meg sem az hogy melegem van.
2019. dec. 26. 07:42
 9/10 anonim válasza:
100%

Szerintem sincs értelme.

De vajon ennek mi köze a homoszexualitáshoz??

2019. dec. 27. 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy azért érzed magad így, mert esetleg egyedül vagy, vagy valami/valaki hiányzik az életedből? A Karácsony normál esetben a szeretet ünnepéről kell, hogy szóljon és arról, hogy az ember együtt lehet a szeretteivel és boldog. Javaslom, tedd fel magadnak a kérdést: Miért érzem így magam? Mi az, ami boldoggá tenne?

Remélem, tudtam segíteni

2020. jan. 6. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!