Karácsony. Semmi értelme. Ti is éreztek hasonlót?
Sose felejtem el azt a munkahelyi beszelgetest, ami kb 14 eve tortent. Csak nok, 2 hettel karacsony elott.
En altalaban nagyon szervezett vagyok, szoval akkorra mar megvoltak az ajandekok, meg volt tervezve a menu, a bevasarlas nagy reszet elinteztem.
Ugy vagyok vele, hogy inkabb elobb, mint a tomegnyomorban kesobb.
Szoval a Hr-es no jott le kavezni, es el kezdett panaszkodni, hogy milyen stresszes, bla bla, mindenkit vegig kerdezett, en mondom, hogy minden terv szerint halad, elintezve. Azt a pillantast amit kaptam...mintha valami foldonkivuli lettem volna. Utana mar hozzam se szolt. Nem voltam erdekes, mert nem tudott panaszkodni.
Amugy az ajandekozos, kotelezo csaladlatogatasos resznek semmi ertelme.
A kozosen, telefonok nelkul eltoltott minosegi idonek lenne. Ha csaladom lenne, akkor tuti, hogy az lenne a hagyomany, hogy 4-5 napra elmennenk videkre, hegyekbe, es ott toltenenk ezt az idot. Egyutt.
Ez nem egy érzelem!
Ez egy gondolat!
Az gondolataidért felelős vagy.
"Amugy az ajandekozos, kotelezo csaladlatogatasos resznek semmi ertelme."
Nekem is ez a véleményem, ha lehetne, 100 zöld kezet adnék.
Ha nem gondolsz a kajára, attól még lehetsz éhes. Ha nem gondolsz a hőmérsékletre, lehet meleged.
Ha váratlanul durran valami hangosan, nincs időd gondolkodni, megijedsz.
Vannak érzelmek gondolatok nélkül. De az érzelmek befolyásolhatják erősen a gondolkodást.
Nincs olyan érzelem, hogy "nincs értelme".
Szerintem sincs értelme.
De vajon ennek mi köze a homoszexualitáshoz??
Nem lehet, hogy azért érzed magad így, mert esetleg egyedül vagy, vagy valami/valaki hiányzik az életedből? A Karácsony normál esetben a szeretet ünnepéről kell, hogy szóljon és arról, hogy az ember együtt lehet a szeretteivel és boldog. Javaslom, tedd fel magadnak a kérdést: Miért érzem így magam? Mi az, ami boldoggá tenne?
Remélem, tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!