Mennyi pénzed vitte el a karàcsony? Vagy összegben vagy szàzalèkosan a havi jövedelmedhez képest?
Egyedul elek kulfoldon, ugyhogy semmi penzt nem koltottem szinte. Legkozelebbi kollegamnak vettem egy uveg bort.
Masokkal nem ajandekozunk.
En is igy érzem hogy semmibe fogjàk venni az ajándékaim.
Csak a gyerekek fognak örülni neki.
Es plane ez is ràtesz az èrzésre ami bennem kavarog. Pont emiatt vettem szinte csak jelképes aprosàgokat, es azzal is itt tartok hogy 60.
Mi lett volna ha azt ajandekozok amiket valoban akartam volna..?600 ezer?
Es ha annak se örülnének.
Igy akkor még jobb is.
Igen csak nalunk a csaladban mindenki jol el. Ezerrel megy az ajandekozas. Full pancsernek jönnék le hogy felnött letemre keptelen vagyok ennyire.
Hogy is mondjam, nàlunk a szüleink a legjobbat akartàk tanittattak, aldoztak külön az erdeklödeseinkre is, mindent megtettek a maguk modjan hogy igenis talpraesettek legyünk, most felnöve meg a szüleink 20 éves belénk befektetett munkàja utàn, szinte a karàcsony "bizonyitvàny" szàmba megy.
Hogy ki lett belöled. Ez a fajta gondolkodas van a csaladban.
Stàtusszimbolum.
Pl apa a csalàd anyagi höse ujra es ujra bizonyitja hogy a gyerekeiert bàrmikor bàrmennyit nyujt. Anya a karrierista igazi ösanya szintén. Egesz évben tamogat motival segit. A nagyik mindig föznek sütnek szeretetböl.
Az uj pàrjaik meg szeretnék ha elfogadnam öket, megint minden kedvességet beleadnak az ajandekokba.
Es itt vagyok en a csalad fekete bàrànya aki ennyi segitö tamogato ember közt itt tart hogy amit kiirtam. Az ajandekom sok is volt nekem, es raadasul ertektelen màsoknak.
Ja tesom is vezetö beosztasu de mindegy.
Szoval en kilogok a sorbol. Fözni sem tudok.sütit sem viszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!