Mennyi pénzed vitte el a karàcsony? Vagy összegben vagy szàzalèkosan a havi jövedelmedhez képest?
Anyám+tesóm+pasija+két gyerekük+baratnőm+exbarátnőm = kb 33000Ft
Hónaptól függően ez a fizetesem 1.5-100%-a
Nàlunk
Apa+uj pàrja
Anya+uj pàrja
Mosohatesokkal nem szoktunk hàl ég
Teso+pàrja+3 kicsi gyerek(koràn kezdték a gy.vàllalàst)
2 nagymama
1 fönök(jelképes ajandek)
Szoszerint rosszul esett eltapsolni egy nap alatt 60 ezret. Penztàrnàl lesokkolodtam.
Aztàn a jatekboltban is. Pedig néztem àrakat vasarlas közben 3000 Ft os parfümök par szaz ft os pipere cuccok, 3000 es arckrém, semmi tizenezres kincsek, hanem csak aprosagok.
Mennyit vitt el a karácsony? Ha ez nem csak az ajándékra vonatkozik akkor én ebbe az ételt is beleszámolnám, mert mi az idén a férjemmel nem ajándékozunk, mert amit akartunk már meg vettük magunknak, gyerek nincs, ha lenne biztos vennék neki. Ha itt lenne a testvérem és a felesége vm jelképeset adnék csak. Barátokkal felesleges, inkább érezzük jól magunkat. Tehát ajándékra 0.
Kaja vendégekkel + "apróságok" mint pl egy terítő : fizetés kb 25 %-a
21000 Ftot.
Ebből magamnak vettem 16000 Ft értékben, anyámnak megvettem amit kért, és ennyi.
Barátokkal nem ajándékozunk egymásnak.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!