Ha egy férfi hamar felidegesiti magat miattam az azt jelenti idegbeteg vagy hogy érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Akármit mondok neki, ami neki nem tetszik tiszta ideg lesz. Ordibal.
De masokkal nem csinálja ezt.
Miért idegesiti fel magát mindig?
2019. dec. 22. 10:48
13/16 anonim válasza:
Ha másokkal nem kiabál,azoknak meg akar felelni,neked meg nem.
14/16 anonim válasza:
Ha csak veled csinálja, mással pedig nem, akkor a te készülékedben van a hiba.
15/16 anonim válasza:
A beszéded, a gondolkodásod, a dolgokhoz való viselkedésed, a felfogásod, szóval tök sok dolog lehet, ami irritálhatja.
16/16 anonim válasza:
Szerintem lát benned valamit amit másokban nem de mégse vagy tökéletes, szeret de attól fél hogy elveszít téged, ő maga is bizonytalanná válik amikor úgy látja hogy valamit "rosszul csinálsz" és megijed ezért ordít veled, annyira szeret és bízik abban hogy "helyre tud rakni" hogy a te hibáidat is ő akarja megoldani. Maga mellett akar tartani mert szeret, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!