Ha egy férfi hamar felidegesiti magat miattam az azt jelenti idegbeteg vagy hogy érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Akármit mondok neki, ami neki nem tetszik tiszta ideg lesz. Ordibal.
De masokkal nem csinálja ezt.
Miért idegesiti fel magát mindig?
2019. dec. 22. 10:48
1/16 anonim válasza:
mert nem tudja kezelni az indulatait, vagy mert idegesíted.
2/16 anonim válasza:
Akiből erős érzelmeket tudsz kiváltani azt érdekled. Ha nem érdekelnéd őt akkor letojna magasról.
4/16 anonim válasza:
Igen, érez irántad valamit, idegességet.
Irritálóbb vagy számára, mint mások. Ne akarj már ebbe mást belemagyarázni...
5/16 anonim válasza:
Az egoizmus beszél belõle és igy akar lepattintani,hogy az igazság ne derüljön ki róla.
6/16 anonim válasza:
Felnőtt férfi ha érez irántad valamit, akkor azt nem így nyilvánítja ki.
Azt nem látod, hogy másokkal mit csinál. Szerintem inkább csak idegbeteg.
9/16 anonim válasza:
Amíg ne tapasztalja meg, hogy hogy "visszanyal a fagyi", addig ez nem fog változni! Gyengék az idegei, éppen ezért talán meg is lepődne, ha demonstrálnád neki, hogy belőled is ki lehet hozni az "állatot", - ordíts neki vissza!
10/16 A kérdező kommentje:
De komolyan másokkal szemben nem idegesíti fel magát, és nem vagyok idegesítő nem errol van szó szerintem.
2019. dec. 22. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!